Yeni kayıt oldum hala aktif değilim.

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ertert
Çırak

Yeni kayıt oldum hala aktif değilim.

Mesaj gönderen ertert » 29 Eyl 2012, 03:15

2 hafta önce açık liseye yeni kayıt oldum.Bana verilen şifre ile sisteme girdiğimde hala aktif değilim.Neden hala aktif değil.147MEB çağrı merkezini arayarak öğrenmek istedim ama sürekli meşgul.Okulun telefonunu aradığımda ise açan yok.Ayrıca yeni kayıt yaptıranlar kayıt yenileme yaptırması gerekli değilmiş.Bazılarıda kayıt yenileme yaptırdıktan sonra aktif hale gelir dediler sistem.Bilgisi olan ya da yeni kayıt yapmış olanlar beni biligilendirsin.

Hiç kimse sıradan değildir

Kullanıcı avatarı
merd0
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen merd0 » 29 Eyl 2012, 03:18

Hoşgeldin Aramıza.
En son merd0 tarafından 29 Eyl 2012, 03:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
2013 Mezun :)

Pnky0*
Acemi

Re: Yeni kayıt oldum hala aktif değilim.

Mesaj gönderen Pnky0* » 29 Eyl 2012, 03:18

ertert yazdı:2 hafta önce açık liseye yeni kayıt oldum.Bana verilen şifre ile sisteme girdiğimde hala aktif değilim.Neden hala aktif değil.147MEB çağrı merkezini arayarak öğrenmek istedim ama sürekli meşgul.Okulun telefonunu aradığımda ise açan yok.Ayrıca yeni kayıt yaptıranlar kayıt yenileme yaptırması gerekli değilmiş.Bazılarıda kayıt yenileme yaptırdıktan sonra aktif hale gelir dediler sistem.Bilgisi olan ya da yeni kayıt yapmış olanlar beni biligilendirsin.
20 Ekimde aktif konuma gelirsiniz ve ders seçimi sistemi aktif konuma geldikten sonra açılır..
Yeni Kayıt yaptıysanız Kayıt yenileme yapmanıza gerek yok..
Sadece bekleyiin..

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön