İşte Mesleki Açık Öğretim Lisesi Diploma Örneği

Her Konuda Tartışabilirsiniz
firat11

Re: İşte Mesleki Açık Öğretim Lisesi Diploma Örneği

Mesaj gönderen firat11 » 31 Ağu 2011, 16:15

son bir sorum olacaktı.cumartesi ve pazar günleri ders veriliyormuş.günlük kaç saat ders verildiğini öğrenebilirmiyim ve 3 yılda değilde 2 yılda liseyi bitirme şansım varmı.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 01 Eyl 2011, 13:21

3 yıldan önce bitirmek mümkün değil, meslek derslerinden muf felan olunamadığı için hepsi eksiksiz başarılmalı. Ders saatleri şöyle;

10. sınıf;
Cumartesi: 9 saat
Pazar: 9 saat

11. sınıf;
Cumartesi: 10 saat
Pazar: 10 saat
Üstüne 4 veya 6 saat ders var, bu derslerin hangi gün okutulacağına okul karar veriyor. (Ama genellikle 10 dersin üstüne veriyorlar)

12. sınıf;
24 saat staj (haftanın 3 günü)
4 veya 6 saat okulda ders
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

eyupp_17

Mesaj gönderen eyupp_17 » 03 Ağu 2012, 09:03

merhaba arkadaşlar öncelikle tebrik ederim diploma için darışı bizim başımıza açık öğretim lisesinde okuyorum maol bilişim teknolojileri wep programcılığı istiyorum şu an toplam 115 kredim var ilk yeni kayıt zamanında geçiş sağlayacağım benim açık lisedeki kredim düşermi 147 biraz düşme olur diyorlar ama sitede okuyorum bir düşme olmaz diyorlar ve geçtiğim zman kültür dersleri yerine gecermi yani 110 kredi yerine gececekmi

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 03 Ağu 2012, 16:01

eyupp_17 yazdı:merhaba arkadaşlar öncelikle tebrik ederim diploma için darışı bizim başımıza açık öğretim lisesinde okuyorum maol bilişim teknolojileri wep programcılığı istiyorum şu an toplam 115 kredim var ilk yeni kayıt zamanında geçiş sağlayacağım benim açık lisedeki kredim düşermi 147 biraz düşme olur diyorlar ama sitede okuyorum bir düşme olmaz diyorlar ve geçtiğim zman kültür dersleri yerine gecermi yani 110 kredi yerine gececekmi
Sağolasın iyi dileklerin için. İnşallah sen de paylaşırsın diplomanı alınca resmini..

Şimdi şöyle bir durum var, Mesleki Açık Öğretim Lisesi'ndeki "alan" ile, AÖL'deki "alan" kavramı farklı olduğu için, sen mesela MAÖL'de geçtiğinde AÖL'de kazandığın alan kredilerin silinecek, geriye kalan ortak ve seçmeli kredilerin geçişte yeni okuluna geçecek. Mesela 147 kredinin 40'ı alan ise, 107 kredi ile MAÖL'e başlarsın. Eğer alansız okuyorsan ve bu kazandığın 147 kredinin hepsi ortak ve seçmeli ders kredisi ise, bütün kredilerin MAÖL'e geçer...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 03 Ağu 2012, 19:28

Onca yıllık emeklerin karşılığında sahip olduğun Diplomanı görünce yorum yapmadan geçemiycem, tebrik ediyorum Emrah Üniversite mezuniyetini de kutlamak nasip olur inşAllah...

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 03 Ağu 2012, 21:12

kardelen198 yazdı:Onca yıllık emeklerin karşılığında sahip olduğun Diplomanı görünce yorum yapmadan geçemiycem, tebrik ediyorum Emrah Üniversite mezuniyetini de kutlamak nasip olur inşAllah...
Sağolasın... İnşallah hepimize üniversite diplomasını paylaşmak nasip olur burada...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
afyonlu

Mesaj gönderen afyonlu » 30 Eyl 2012, 03:24

ah ahhhhhhhhh :) bizde o günleri görebilirmiyiz :( :( hiç umudum yok be arkidişler :( :)
ESKİDEN LİSE OKUMAK İYİ DEGİLDİ AMA ŞİMDİ HARİKA ;)

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 30 Eyl 2012, 17:16

Niye umudun yok ki zaman çok çabuk geçiyor. Ben de bi 2. dönem olsam bi yarılasam bi 7. dönem olsam.....derken bi bakmışım 2.5 sene sonra mezun olmuşum. Sen işini sıkı tut. 2.5 yıl sonra senin de diplomanı görürüz burada inşallah :)
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 30 Eyl 2012, 21:56

Aynen Kripton'a katılıyorum. Hayat o kadar garip ki, daha dün nasıl geçer bu yıllar derken, bu sene mezuniyetimin 2. senesi olacak. Sizler de aynı durumu yaşayacaksınız, yeter ki derslere çalışın, dönem kaybı yaşamayın... :wink:

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön