off
-
off
ortak derslerden geçmek zorunda mıyız bde ..: bi dersten muaf olmk ıcn 3 kere snavna grmek gerko ne kdr da bır oluyo bu snwlar ?
Re: off
ortak dersleri vermek zorundasın.. muafiyet için 3 kere sınava girmen gerekiyor. sınavlar genellikle ocak mayıs ve temmuz aylarında yapılıyor . temmuz sınavına girmen içinse 18 yaş üstü olman gerekiyor..nurrevan18 yazdı:ortak derslerden geçmek zorunda mıyız bde ..: bi dersten muaf olmk ıcn 3 kere snavna grmek gerko ne kdr da bır oluyo bu snwlar ?
afyonlu yanlış bilgi veriyosun, zorunlu derslerden sadece DİL ANLATIMIN Muafiyeti yok bu derslerin bütün dönemlerini vermek zorunda öğrenciler, diğer zorunlu derslerden ise 3 kere sınavına girip muafiyet hakkı kazanarak sorumluluktan kurtulmuş oluyor öğrenci,afyonlu yazdı:muaF olursun ama o dersi veremezsen lise diplomasını verilmez bunuda böle zorlugu var
192 kredi toplayan ve bütün dönemlerin DİL ANLATIM dersini veren herkes mezun olup diplama alabiliyor (Alansız öğrenci için geçerlidir)
-
- Doktor
ayrıca... evet zorunlu dersi veremedinmi.... 3 kere gırıyosun muaf oluyorsun ama o dersın kredısını alamıyorsun, sadece zorunluluğu bitior.
192 de seçmemilerden tamamlıyorsun o durumda.
Alan derslerinden ise 1 kere gırmen yeterli... muaf oluyorsun ozman ...
Sadece DİL VE ANLATIM:.... Ya geccen ya geccen.... yoksa Asla mezun olunmuyor.. Ki çok kolay pardon da gecemeyn varsa...
biraz duşunsun... yani bir kere değil atıyorum 3 4 kere gırıp de veremyen.. üzgünüm Leyla
192 de seçmemilerden tamamlıyorsun o durumda.
Alan derslerinden ise 1 kere gırmen yeterli... muaf oluyorsun ozman ...
Sadece DİL VE ANLATIM:.... Ya geccen ya geccen.... yoksa Asla mezun olunmuyor.. Ki çok kolay pardon da gecemeyn varsa...
biraz duşunsun... yani bir kere değil atıyorum 3 4 kere gırıp de veremyen.. üzgünüm Leyla
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN