Diplomalar ne zaman basılacak?
-
- Yardımcı Uzman
Diplomalar ne zaman basılacak?
Temmuz ayında yapılan 3. dönem sınavları neticesinde mezun oldum. Ekimin 14'ü oldu hala diplomalar basılmadı mı? Sayfamda Diploma Basıldı mı? Hayır yazıyor. Diploma No kısmı boş. Diploma güvenlik No kısmında birşeyler yazıyor. Sizde de durum böyle mi? Diplomaları sizce ne zaman basarlar?
Re: Diplomalar ne zaman basılacak?
Çoktan basilmis olması lazim. Vardir bir yanlislik halk eğitime bir git konuş istersen.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
-
- Yardımcı Uzman
Merhaba sen Mezun durumda mısın Özgür arkadaşım? Senin diploman basıldı mı?
Çoktan basildi mezunum
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
-
- Yardımcı Uzman
Bu sene Temmuz sınavlarında mı mezun olmuştun yada ek sınav ile? Öyleyse yarın Halk Eğitime bir gideyim.
Bende temmuz sınavında mezun oldum ve diploma bilgilerimde aynıları yazıyor sıkılmaya başladım artık..
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
-
- Yardımcı Uzman
Benim basılıp basılmamasıyla ilgili bir şüphem var. Benim ortaokul diplomam yok. Onun yerine ortaokuldan aldığım çıkma belgemle kayıt olmuştum Açık Liseye. Ve bu çıkma belgesiyle kaydolalı 10 yılı geçti. Bir kez kayıt oldum bir dahada sınava falan girmemiştim. 2010 yılında yeni kayıt yaptırmak yerine silik olan kaydımı yenileterek başladım AOL okumaya ve sıfır krediyle başlayıp 2.5 senede bitirdim. Ortaokul çıkma belgem tarihi eser olduğu için, diplomam da ta Ankara Balgatta bir okuldan aldığım çıkma belgesi olduğu için, belki eksik belge ve bilgi olayından basmazlarsa diye kıllanıyorum... Şimdi git ortaokul diplomanı getir derlerse Ankara'ya 600 KM yolu kim gidecek? Oralarda kim uğraşacak? Umarım böyle durumlar oluşmaz. Ama sizin durum benim gibi değilse ve sizinki de hala basılmadıysa belkide sıraya koyarak basıyorlardır.Eflâ yazdı:Bende temmuz sınavında mezun oldum ve diploma bilgilerimde aynıları yazıyor sıkılmaya başladım artık..
Anlıyorum umarım sizin içinde sorunsuz bir şekilde hallolur alalım artık şu diplomaları başka bi şey istemiyorum.. Bu konuyu takip edelim birimizde basıldı yazarsa bildiririz..
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
-
- Yardımcı Uzman
Tabii birbirimizi haberdar ederiz. Bende bir an önce basılsın diplomamı elime alayım istiyorum.Eflâ yazdı:Anlıyorum umarım sizin içinde sorunsuz bir şekilde hallolur alalım artık şu diplomaları başka bi şey istemiyorum.. Bu konuyu takip edelim birimizde basıldı yazarsa bildiririz..
Benim de hayır diyor. Ağustos ayının sonunda mezuniyetimiz kesinleşmişti ve üzerinden 2 ay geçti neredeyse bugün yarın basılmasını umuyorum.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Benim de Diploma durumum sizinkiyle aynı, basılmasını bırakalım Diploma No bile verilemedi hala.