burdan okuduğum kadarıyla bazı derslerin dönemleri değişmiş; http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster. ... 47&KELIME=
FİZİK 1 yazılı olan ders notu FİZİK 3 olmuştur.
ve
YENİ FİZİK – FİZİK 1-2 yazılı olan ders notu FİZİK 1 olarak,
benzer birçok değişiklik yapılmış tabi emin değilim, sadece okuduğumu gördüğümü paylaşıyorum..
peki eğer değişti ise neden burada; http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm aynı duruyor.?
ayrıca kitapları alanlar varsa, bana FİZİK 1,, KİMYA 1,, BİYOLOJİ 1,, kitaplarının başlıklarını paylaşabilirler mi.? sadece başlıklar yeterli benim için..
ders içerikleri yardım..
-
- Çırak
Re: ders içerikleri yardım..
yeni kayıt olup, 1inci dönem kitaplarını alanlar varsa KİMYA 1,, BİYOLOJİ 1,, kitaplarının ana başlıklarını benimle paylaşabilirler mi..? sadece ilk sayfadaki ana başlıklar... diğer ufak başlıklara gerek yok... teşekkürler
- kardelen198
- Uzman Doktor
Merhaba İbrahim; biz her zaman kitap içeriklerini web sitesindekiler doğrudur diye biliyoruz, zamanında bana da eski müfredat olan yanlış kitap verildiği olmuştur ama sitedeki ders içerikleri esastır. Paylaştığın bağlantıdaki duyuruyu okudum kafa karıştıran birdurum var ortada ama ben siteyi aradığımda o bağlantıyı bulamadım, eski bir duyuru olabilir mi acaba? Bu konuyu bir de şu adrese sormanı öneririm, cevap gelebilir ya da gelmeyedebilir ama denemekte fayda var.
aciklise@meb.gov.tr
Konu güncel arkadaşlar 1. Dönem kitaplarını alanlar varsa kitap içeriklerinde değişme var mı acaba, yardımcı olup paylaşabilir misiniz

Konu güncel arkadaşlar 1. Dönem kitaplarını alanlar varsa kitap içeriklerinde değişme var mı acaba, yardımcı olup paylaşabilir misiniz

-
- Doktor
bu konuyla ilgili 147 yi arayıp sormuştum; bana herşeyin aynı yani soruların eskisi gibi 1 se 1.kitaptan hazırlanacağını söylemişlerdi...geçmiş sınav sorularına bakarak doğru üniteleri çalışıp çalışmadığınızı her daim kontrol edin dediler di bide
bu sene basılmış dağıtılmış yeni kitap yok ama düşünülen (özellikle ingilizce kitapları 6-7-8 beni ilgilendiriyor) kararı verilen kitaplar olacakmış 2013 mayıs dönemine yetişir dediler.

bu sene basılmış dağıtılmış yeni kitap yok ama düşünülen (özellikle ingilizce kitapları 6-7-8 beni ilgilendiriyor) kararı verilen kitaplar olacakmış 2013 mayıs dönemine yetişir dediler.