Nereye kadar çalışıcaz ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Nereye kadar çalışıcaz ?

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 17 Eki 2012, 19:01

1 numaralı kitapların hepsıne çalışıyoruz tamamına, 2 3 4 numaralı kitaplardada aynı şey geçerli mi ve kitabın tamamınamı çalışmamız lazım? :mrgreen: Çok soru soruyorum bu aralar :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
nefes
Yardımcı Asistan

Re: Nereye kadar çalışıcaz ?

Mesaj gönderen nefes » 17 Eki 2012, 19:49

Xabi Alonso yazdı:1 numaralı kitapların hepsıne çalışıyoruz tamamına, 2 3 4 numaralı kitaplardada aynı şey geçerli mi ve kitabın tamamınamı çalışmamız lazım? :mrgreen: Çok soru soruyorum bu aralar :mrgreen:
eğer 2 kitap bir değilse evet tamamına çalışacaksın..

Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 17 Eki 2012, 19:56

nefes yazdı:
Xabi Alonso yazdı:1 numaralı kitapların hepsıne çalışıyoruz tamamına, 2 3 4 numaralı kitaplardada aynı şey geçerli mi ve kitabın tamamınamı çalışmamız lazım? :mrgreen: Çok soru soruyorum bu aralar :mrgreen:
eğer 2 kitap bir değilse evet tamamına çalışacaksın..
Peki kendıme ders programı yaptım dil ve anlatım 1 kitabını bitirmeden dil ve anlatım 2 ye çalışmam yanlış mı olur ? Önce dil ve anlatım 1 konularını bitirip sonra dil ve anlatım 2 kitabınamı geçmeliyim doğrusu bu mu ?

Kullanıcı avatarı
nefes
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen nefes » 17 Eki 2012, 21:02

Peki kendıme ders programı yaptım dil ve anlatım 1 kitabını bitirmeden dil ve anlatım 2 ye çalışmam yanlış mı olur ? Önce dil ve anlatım 1 konularını bitirip sonra dil ve anlatım 2 kitabınamı geçmeliyim doğrusu bu mu ?[/quote]

eğer temelde herhangi bir bilgin yoksa dediğin şekilde yapabilirsin hem öğrenirsinde ama dil anlatım 1 ve 2 öyle zor bir ders değil zaman kaybı istem,yorsan ikiden başlayabilirsin ben öyle anlamam diyorsanda en başından başlayabilirsin tercih senin..

dersçalışankız
Doktor

Mesaj gönderen dersçalışankız » 17 Eki 2012, 23:25

bence,
sırayla tüm konulara adapte olarak ilerlemendir, bazen seri derslerde 1 deki konu 4 de konuya zemin oluşturabiliyor ayrıca ygs ve lys de düzenli tüm konulara vakıf biçimde katılman faydana olacaktır,
bazı şeylerde kestirme yollara, sonuça ulaşmak olsunda nasıl olursa olsun mantığı ile olmamalı diye düşünüyorum... :)

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön