Dönemler ve Oturum no

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ertert
Çırak

Dönemler ve Oturum no

Mesaj gönderen ertert » 20 Eki 2012, 01:51

Arkadaşlar ben yeni kayıt oldum fakat 1 ay geçti aktif olamadım daha.AOL sitesinden mezuniyet koşullarında öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması yazılmış.Bu dönemleri neye göre nasıl belirliyorlar.Ben mezun olma süresini 2,5 yıl olarak biliyorum.2,5 yılı 8 döneme nasıl bölüyorlar.Birde bu ders seçme işleminde derslerin en sağ tarafında oturum no başlığı var.Bu ne anlama geliyor

Hiç kimse sıradan değildir

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Dönemler ve Oturum no

Mesaj gönderen kripton » 20 Eki 2012, 01:52

ertert yazdı:Arkadaşlar ben yeni kayıt oldum fakat 1 ay geçti aktif olamadım daha.AOL sitesinden mezuniyet koşullarında öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması yazılmış.Bu dönemleri neye göre nasıl belirliyorlar.Ben mezun olma süresini 2,5 yıl olarak biliyorum.2,5 yılı 8 döneme nasıl bölüyorlar.Birde bu ders seçme işleminde derslerin en sağ tarafında oturum no başlığı var.Bu ne anlama geliyor
Siz örgünden mi geldiniz yoksa sıfırdan mı başladınız

Açık lise de yılda 3 kez sınav oluyor ( ocak,mayıs, temmuz ) temmuz sınavına 17 yaşını doldurmuş olanlar girebiliyor

Yılda 3 sınav 3 dönem demek. 2 yılda 6 dönem yapar. 2.5 yılda 8 dönem biter yani.

Sınavlar 4 oturum şeklinde olur. Mesela ocak sınavı cumartesi ve pazar yapılıyor.Cumartesi Öğleden önce 1. oturum öğleden sonra 2. oturum pazar öğleden önce 3. oturum öğleden sonra 4. oturum

HAngi ders hangi oturuma denk geliyorsa yanında o numara yazar
Resim

ertert
Çırak

Mesaj gönderen ertert » 20 Eki 2012, 02:01

Ben lise terkim.Neden sordun
Hiç kimse sıradan değildir

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 20 Eki 2012, 19:40

Şundan sordum: liseye sıfırdan başlamışsanız en az 2.5 yılda bitirirsiniz ama örgünde biraz okuyup gelmişseniz bu süre daha da kısalabilir kredinize ve döneminize ...göre
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön