Fotoğrafsız Sınav Giriş Belgesi

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ertert
Çırak

Fotoğrafsız Sınav Giriş Belgesi

Mesaj gönderen ertert » 24 Eki 2012, 05:08

AÖL sitesinde 2012-2013 I. Dönem Yeni Kayıt Kılavuzunda sınavlar başlığı altında sınav giriş belgesinin alınması bölümü var.Burayı okuduğumda aklıma takılan bir şey var.Burada (Sınav Giriş Belgesi fotoğrafsız ise sisteme fotoğrafınızı ekleterek
fotoğraflı çıktı belgesi alınacaktır) olarak yazılmış.Şimdi benim bunu nasıl yapmam gerekiyor.Ben zaten kayıt yaptırırken okula 1 adet fotoğraf verdim.Fotoğrafsız sınav giriş belgesi sınava girerken sorun yaratırmı?

Hiç kimse sıradan değildir

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Fotoğrafsız Sınav Giriş Belgesi

Mesaj gönderen kripton » 24 Eki 2012, 14:26

Okul senden resmi bunun için istemişse sisteme onlar girer zaten resmini. Biz kendimiz yapmamıştık resmimizi verdik halkeğitime onlar yaptılar.
Resim

vişneçürüğü
Doktor

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 24 Eki 2012, 16:47

benim gidip kayıt olduğum lisedeki müdür yardımcısı çekipo sisteme aktarmışti.. Ayrıca ben sınav gıriş belgesinde rsmi olmayıpda sınava giren insanlar gordum. bir öğrnci kimlik kartı al.. Liseler veriyor kağıt parçası.. onda zaten resim yapitılılıyor..
Oldu sınav giriş belgende resim olmassa. O kartala sınav giriş belgeni goturursun biğr sorun cıkmaz.

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

Armageddon
Asistan

Mesaj gönderen Armageddon » 24 Eki 2012, 17:22

Ben Çok Resimsiz girdim sınav giriş kağıdı ile soradan resim koydular ama resmin bir önemi yok zaten kağıtta yazan bilgiler ile nufus cuzdanında yazan bilgiler uyuşuyorsa sorun olmaz tc kimlik non yazıyor sonuçta

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön