Soru cevap şıkkı hakkında
-
- Asistan
Soru cevap şıkkı hakkında
Arkadaşlar sınavlar tes usulü yapılıyor benim okulu bitirmem için geometri 2 ile ingilizce 4 ü ya verip geçmem lazım yada 2 kez gırıp muaf olmam lazım bu iki dersin test usulu olan sorularının doğru cevap şıkkı genellikle hangi cevap şıkkı oluyor? geometri 2 ve ingilizce 4'ten hiç anlamıyorum o yüzden soruyorum
-
- Doktor
Re: Soru cevap şıkkı hakkında
Kardeş geçmiş soruları çöz.. şu sormuş oarduğun soruyu .. allahtan ve hazılayandan başka kimse bilemez
.. zaten aklı selim biride bu sorunun cevabını vermez
.. ama bir keresinde sınav esnasında karşlaştığım biri. sınav kağadına zig zag çizdim 80 geçtim demiştiii:D

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Zigzagla olmaz bu iş genelde. Ama her şık hemen hemen eşit dağılır. YAni 20 soru her bir şıktan en az 4 tane vardır en fazla da 6 olması lazım

-
- Doktor
kripton yazdı:Zigzagla olmaz bu iş genelde. Ama her şık hemen hemen eşit dağılır. YAni 20 soru her bir şıktan en az 4 tane vardır en fazla da 6 olması lazım
Koça kadın yalan mi söylicek çizmiş zig zagi gecmiş paşalr gibi..

onda olmuş başkasında olmaz... neye, göre kime göre ne manada Kirptonnnn

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
bende yapmıştım bi kaç zig zag ama tutmuyor 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
zigzagla hiç bilgisi olmadan bir kişinin geçme oranı çok çok düşüktür. Hele 80 almak ihtimali daha da düşüktür. BU senin karşılaştığın bayan da 10000 de birlik kısma girervişneçürüğü yazdı:kripton yazdı:Zigzagla olmaz bu iş genelde. Ama her şık hemen hemen eşit dağılır. YAni 20 soru her bir şıktan en az 4 tane vardır en fazla da 6 olması lazım
Koça kadın yalan mi söylicek çizmiş zig zagi gecmiş paşalr gibi..![]()
onda olmuş başkasında olmaz... neye, göre kime göre ne manada Kirptonnnn![]()

3 kere girip muaf olucan baska care yok bende öyle yapmistim:D zigzagla üçgenle olmaz bu isler
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
zig zag hikaye, halı deseni favorim