Hep kapsama alanı içinde kalmam dileğiyle,geçmiş olsun Caner:)canerimo yazdı:EVET ABİLERİM ABLALARIM. DÖNMEYİ BAŞARDIM. HEMDE TAM ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEYKEN. HEPİNİZE İYİ DİLEKLERİNİZİN VE DUALARINIZ İÇİN BOLCA TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH RAZI OLSUN.
CANER & GELİŞMELER
- intrepid25
- Doçent
Re: CANER & GELİŞMELER
TEŞEKKÜRLER.intrepid25 yazdı:Hep kapsama alanı içinde kalmam dileğiyle,geçmiş olsun Caner:)canerimo yazdı:EVET ABİLERİM ABLALARIM. DÖNMEYİ BAŞARDIM. HEMDE TAM ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEYKEN. HEPİNİZE İYİ DİLEKLERİNİZİN VE DUALARINIZ İÇİN BOLCA TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH RAZI OLSUN.
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
çok geçmiş olsun
allah anana babana seni bağışladı çok sevindim caner inş tamamen sıhhatine kavuşursun

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Amin..pskolog yazdı:çok geçmiş olsunallah anana babana seni bağışladı çok sevindim caner inş tamamen sıhhatine kavuşursun
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."