Kitaplar ve sınavlar....

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
baki
Acemi

Kitaplar ve sınavlar....

Mesaj gönderen baki » 31 Eki 2012, 16:55

Merhabalar arkadaslar konuyu cok kısıye sordum net cevap alamadım kafam karıstı bıraz lutfen bırı bana anlata bılırmı

sorum su : Diyelim cografya 1 adlı kıtabım var. Simdi Bu Kitapla Kac Sınava Girecegim. ( cog.1 , cog , 2 ,,,,8 e kadarmı :S )

veya sınav basına kıtaplarımı degıstırıcem . ( cografya 2 icin cogrfya 2 kıtabınımı alıp ders calısıcam.)

Lutfen konuyu anlayanlar Tecrubelerinizi Esirgemeden Benımle Paylasırsanız Çok sevinirim...

TeSeKKuRLeR

"Doğruluk" her ne kadar seni "ÖLDÜRSE" bile.. Ondan "AYRILMA"

Armageddon
Asistan

Re: Kitaplar ve sınavlar....

Mesaj gönderen Armageddon » 31 Eki 2012, 16:59

Coğrafya Kitabinin üzerinde sadece 1 ibaresi varsa sadece coğrafya 1'den sınava gireceksin cografya 2'nin ve 8 e kadar olan coğrafyaların kitabları ayrı diyelim ki bir kitabın üstünde coğrafya 1 ve 2 yazıyor sen o kitabın coğrafya 1'den coğrafya 2'ye kadar olan kısmından sorumlusun coğfrafya 1 için 2 yazan yer coğrafya 2 ders notudur. yani sadece cografya 1'den sorumlusun coğrafyaların hepsını alırsan ayrı ayrı çalışacaksın

Kullanıcı avatarı
baki
Acemi

Mesaj gönderen baki » 31 Eki 2012, 17:01

Armageddon yazdı:Coğrafya Kitabinin üzerinde sadece 1 ibaresi varsa sadece coğrafya 1'den sınava gireceksin cografya 2'nin ve 8 e kadar olan coğrafyaların kitabları ayrı diyelim ki bir kitabın üstünde coğrafya 1 ve 2 yazıyor sen o kitabın coğrafya 1'den coğrafya 2'ye kadar olan kısmından sorumlusun coğfrafya 1 için 2 yazan yer coğrafya 2 ders notudur. yani sadece cografya 1'den sorumlusun coğrafyaların hepsını alırsan ayrı ayrı çalışacaksın
hm.. bende suan hepsinin. 1 no lusu var. sınav basına kıtap alıcam demekk... toplu vermıyolar sanırım
"Doğruluk" her ne kadar seni "ÖLDÜRSE" bile.. Ondan "AYRILMA"

Armageddon
Asistan

Mesaj gönderen Armageddon » 31 Eki 2012, 17:54

bazı derslerin kitabı toplu 1-2 şeklinde bazı derslerin kide ayrı ayrı

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön