arkadaşlar.yeni kitaplarla ilgili bilgisi olan var mı.
arkadaşlar.yeni kitaplarla ilgili bilgisi olan var mı.
aöl. meb. sitesindeki duyuruyu görüp eksik kitaplarımı almaya halk eğitim merkezine gittim. ing.6-7-8 eksikti.yeni gelen kitapların farklı basım olduklarını gördüm.oradaki yetkili kişiler de eski kitaplar iptal bu yeni olanlar geçerli dediler.kitaplar yenilendi dediler.ing kitapları için dediler bunları.ing 6 tek kitap. ing 7-8 tek kitap yapmışlar.yine tek gram türkçe yok hadi o neyse.tuhafıma giden mesela ing 7-8 olan kitapta nereden nereye kadar çalışıcam dedm.ünite 7,8 i çalışıcaksın dediler.zten 1den 8 e kadar ünite var kitapta.7. ve 8. üniteler yani çalışacaağım yerler bana çok az geldi.yanlış mı bilgilendirildm diye düşünüyorum.ing 6 kitabında da 1den 6 ya kadar ünite var 6.üniteyi çalışacaksın dediler.6. ünitede sadece 5 sayfa. bir tuhaflık var bu işte.benimle aynı ing kitaplarını alanlar var mı ? siz nasıl çalışacaksınız?
-
- Doktor
Re: arkadaşlar.yeni kitaplarla ilgili bilgisi olan var mı.
Ders Notları(Kitapları) Duyurusu!
Açık Öğretim Lisesi / Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2012-2013 öğretim yılı I. dönem sınavı için tüm Halk Eğitimi Merkezlerince talep edilen ders notu ihtiyaçları Ekim ayı içerisinde depolara indirilmeye başlanmıştır.
Bu bağlamda Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme işleminin ardından öğrencilik durumu Aktif hale gelmiş öğrencilerimizden, sisteme girerek derslerini seçenler, bulundukları yerdeki kitap dağıtım merkezlerine giderek kitaplarını alabilirler.
2012-2013 I. Dönem İtibarıyla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İngilizce Ders Notlarında Değişik!
Açık Öğretim Lisesi / Mesleki Açık Öğretim Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. ders notları değişmiştir. Ayrıca İngilizce 6, 7 ve 8. dersleri için öğrencilere önceden dağıtılan New Bridge To Success kitabı yayımdan kaldırılmıştır. Gönderilen A1.2 kitabının 4, 5 ve 6. Theme’ ları İngilizce 6 dersi, A2.1 kitabının 1, 2, 3 ve 4. Theme’ ları İngilizce 7 dersi ve yine aynı kitabın 5, 6, 7 ve 8. Theme’ ları İngilizce 8 dersi olarak okutulacaktır. Bu yüzden depolarda bulunan her iki ders grubuna ait eski kitaplar öğrencilere verilmeyecektir.
*******************************************************************************************
ben ingilizce kitaplarımı aldım yalnız din kitabı yoktu,
Açık Öğretim Lisesi / Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2012-2013 öğretim yılı I. dönem sınavı için tüm Halk Eğitimi Merkezlerince talep edilen ders notu ihtiyaçları Ekim ayı içerisinde depolara indirilmeye başlanmıştır.
Bu bağlamda Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme işleminin ardından öğrencilik durumu Aktif hale gelmiş öğrencilerimizden, sisteme girerek derslerini seçenler, bulundukları yerdeki kitap dağıtım merkezlerine giderek kitaplarını alabilirler.
2012-2013 I. Dönem İtibarıyla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İngilizce Ders Notlarında Değişik!
Açık Öğretim Lisesi / Mesleki Açık Öğretim Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. ders notları değişmiştir. Ayrıca İngilizce 6, 7 ve 8. dersleri için öğrencilere önceden dağıtılan New Bridge To Success kitabı yayımdan kaldırılmıştır. Gönderilen A1.2 kitabının 4, 5 ve 6. Theme’ ları İngilizce 6 dersi, A2.1 kitabının 1, 2, 3 ve 4. Theme’ ları İngilizce 7 dersi ve yine aynı kitabın 5, 6, 7 ve 8. Theme’ ları İngilizce 8 dersi olarak okutulacaktır. Bu yüzden depolarda bulunan her iki ders grubuna ait eski kitaplar öğrencilere verilmeyecektir.
*******************************************************************************************
ben ingilizce kitaplarımı aldım yalnız din kitabı yoktu,
teşekkür ederim, duyurunun içerisine girip devamını okumamışım
anlaşılan din kültürü kitapları için de gitmem gerkiyor.onlarda değişmiş.

ben henüz degişen kitaplari almadimda nasil yani degişen kitaplar eskisine nazaran daha mı kolay
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
-
- Doktor
daha kolay değil...ingilizce de yine türkçe yönlendirme yok, ama eski new book lara göre daha az ünite çalışacağız gibi... din kitabını bulamadım bende eskisi var, bence bilgiler güncelleşmiştir zorlaşmamıştır.
İngilizce kitabının içeriği de tamamen değişmişse bu sorularında yeni bir hale getirilmesi demek. Yani ocak ayında geçmiş sorulardan çalışmanın aşırı bir faydası olmayacaktır o zaman. İngilizce 6-7-8 eklendiği ilk zaman ben de ingilizce-6 ya eski çıkmış sorulardan çalışıp geçecek kadar yapmıştım ama soru stili değiştiği için de kalmıştım. Mutlaka kitaba çalışın arkadaşlar

Kitap almaya tekrar gidemeyecegim. Aöl sitesindeki din kültürü ders notlari güncellenmismidir acaba? Bosuna eskisine calismayayim.
Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
-
- Doktor
sitedeki ders notları güncelleşmemiş, hala aynı...din kitabını bende bulamadım ve elimde olanı çalışcam büyük olasılıkla konularda değişiklik yoktur , yoksa sınavda soğuk duş olur bizler için...
bu arada yeni basım din kitabı alan bulan olursa bi zahmet bildirsin neler değişmiş değişmemiş bilelim...
ama ingilizce de çok fark var, mutlaka yeni kitaplardan çalışmak lazım bilginize.
bu arada yeni basım din kitabı alan bulan olursa bi zahmet bildirsin neler değişmiş değişmemiş bilelim...
ama ingilizce de çok fark var, mutlaka yeni kitaplardan çalışmak lazım bilginize.