ders secimi ile ilgili önemli!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
rachelmc

ders secimi ile ilgili önemli!

Mesaj gönderen rachelmc » 13 Kas 2012, 22:26

Açık liseye tasdikname ile kayıt oldum,durumum aktif oldu ve bende ders secme islemini gerceklestirmek icin sayfaya girdim secmem icin 5 ortak 3 secmeli ders verilmis,her dersten 2 tane var ve örnegin mat 1 mat 2,kimya 1 kimya 2 yazıyor ve ben 30 kredi olması icin mecburan her ikisinide secmek zorunda kaldım,ve bisey farkettim secmem icin koydukları 5 ders benim lise 1de kaldıgım5 ders ben bu isten hic birsey anlamadım lütfen bir bilen varsa yardımcı olabilirmi? simdiden tesekkürler..

dersçalışankız
Doktor

Re: ders secimi ile ilgili önemli!

Mesaj gönderen dersçalışankız » 13 Kas 2012, 22:53

örgünde okurken tüm dönemlerde başarılı olduğun derslerin kredisi hesaplanıp sana verildi...başarısız (yani alttan ders deniyor buna) olduğun dersleri de vermen gerekiyor lise 1 de kaldığın dersler şimdi karşına çıktı ya vericeksin ya da 3 defa girip muaf olucaksın...anlamadığım hiç mi son okuduğun döneme ait ortak ders yok ortakların hepsi mi alt sınıftan ?

rachelmc

Re: ders secimi ile ilgili önemli!

Mesaj gönderen rachelmc » 13 Kas 2012, 22:59

cevabın icin cok tesekkürler, sadece 5 ortak ders verilmis ve ben mecburen 30 krediyi tamamlamak üsttede söyledigim gibi örnegin mat1 mat2 biyo1 biyo2 kimya1 kimya 2 hep bu sekilde secmek zorundayım suan ,sadece 5 dersin verilmesi neden

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön