Arkadaşlar şunu anlayamadım.
Arkadaşlar şunu anlayamadım.
Arkadaşlar bu dönem olayını çözemedim ben , yani yılda 3 sınav olunuyor , bu 3 sınav içine 2 dönemi mi alıyor . ? yada 3 sınav oldum 1 dönemi mi bitirmiş oluyorum ? teşekkürler
Re: Arkadaşlar şunu anlayamadım.
Bu kredili sistemde sınıf bitirme degil ders geçme esas alınır yani 8. dönem de birinci dönemin dersini seçip o dersten sınava girebilirsin yani kredili sistemde kalma diye birşey yok sadece derslerinde kim daha çok başarı saglarsa daha erken bitirir sen iyi çalışırsın mesela 8 dönemde 192 kredini tamamlar hic ortak ders bırakmadan bitirir diplomanı alırsın başkası bu 192 krediyi 12 dönemde tamamlar o kişide diploma alır ama aradaki tek fark biri İki buçuk yılda diplomasını alıyor biri dört yılda diplomayı alıyor inşallah analatabilmişimdir.DinçerK yazdı:Arkadaşlar bu dönem olayını çözemedim ben , yani yılda 3 sınav olunuyor , bu 3 sınav içine 2 dönemi mi alıyor . ? yada 3 sınav oldum 1 dönemi mi bitirmiş oluyorum ? teşekkürler
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Re: Arkadaşlar şunu anlayamadım.
Yılda 3 sınava giren bir öğrenci 3 dönemi bitirmiş olur. Yani her sınav bir dönem demek. Biraz daha açık yazacak olursak:DinçerK yazdı:Arkadaşlar bu dönem olayını çözemedim ben , yani yılda 3 sınav olunuyor , bu 3 sınav içine 2 dönemi mi alıyor . ? yada 3 sınav oldum 1 dönemi mi bitirmiş oluyorum ? teşekkürler
Mesela sen sıfırdan liseye başladın. Ocak ayında 1. dönemin diyelim. Mayıs sınavı senin 2. dönemin, temmuz sınavı 3. dönemin, ocak sınavı 4. dönemin, mayıs sınavı 5. dönemin...........şeklinde olur.