Arkadaşlar şunu anlayamadım.

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
DinçerK
Çırak

Arkadaşlar şunu anlayamadım.

Mesaj gönderen DinçerK » 14 Kas 2012, 02:13

Arkadaşlar bu dönem olayını çözemedim ben , yani yılda 3 sınav olunuyor , bu 3 sınav içine 2 dönemi mi alıyor . ? yada 3 sınav oldum 1 dönemi mi bitirmiş oluyorum ? teşekkürler

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Re: Arkadaşlar şunu anlayamadım.

Mesaj gönderen emrah42 » 14 Kas 2012, 03:54

DinçerK yazdı:Arkadaşlar bu dönem olayını çözemedim ben , yani yılda 3 sınav olunuyor , bu 3 sınav içine 2 dönemi mi alıyor . ? yada 3 sınav oldum 1 dönemi mi bitirmiş oluyorum ? teşekkürler
Bu kredili sistemde sınıf bitirme degil ders geçme esas alınır yani 8. dönem de birinci dönemin dersini seçip o dersten sınava girebilirsin yani kredili sistemde kalma diye birşey yok sadece derslerinde kim daha çok başarı saglarsa daha erken bitirir sen iyi çalışırsın mesela 8 dönemde 192 kredini tamamlar hic ortak ders bırakmadan bitirir diplomanı alırsın başkası bu 192 krediyi 12 dönemde tamamlar o kişide diploma alır ama aradaki tek fark biri İki buçuk yılda diplomasını alıyor biri dört yılda diplomayı alıyor inşallah analatabilmişimdir.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Arkadaşlar şunu anlayamadım.

Mesaj gönderen kripton » 15 Kas 2012, 03:25

DinçerK yazdı:Arkadaşlar bu dönem olayını çözemedim ben , yani yılda 3 sınav olunuyor , bu 3 sınav içine 2 dönemi mi alıyor . ? yada 3 sınav oldum 1 dönemi mi bitirmiş oluyorum ? teşekkürler
Yılda 3 sınava giren bir öğrenci 3 dönemi bitirmiş olur. Yani her sınav bir dönem demek. Biraz daha açık yazacak olursak:

Mesela sen sıfırdan liseye başladın. Ocak ayında 1. dönemin diyelim. Mayıs sınavı senin 2. dönemin, temmuz sınavı 3. dönemin, ocak sınavı 4. dönemin, mayıs sınavı 5. dönemin...........şeklinde olur.
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön