sınav günü !
sınav günü !
Merhabalar , Ben bugün 14 tane ortak ders seçtim ,sınav günü 14'ünü 1 gündemi olacagım ? ayrıntılı yazarsanız sevinirim teşekkürler..
Re: sınav günü !
DinçerK yazdı:Merhabalar , Ben bugün 14 tane ortak ders seçtim ,sınav günü 14'ünü 1 gündemi olacagım ? ayrıntılı yazarsanız sevinirim teşekkürler..
Hayır iki gün içinde seçtiğin dersin oturumlarına bakarsan anlarsın bir ve ikinci oturum derslerini cumartesi üç ve Dördüncü oturum derslerinide pazar günü göreceksin birinci oturum sabah ikinci oturum ögleden sonra aynı şey pazar günü sınava girecegin dersler içinde geçerli
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Re: sınav günü !
eywemrah42 yazdı:DinçerK yazdı:Merhabalar , Ben bugün 14 tane ortak ders seçtim ,sınav günü 14'ünü 1 gündemi olacagım ? ayrıntılı yazarsanız sevinirim teşekkürler..
Hayır iki gün içinde seçtiğin dersin oturumlarına bakarsan anlarsın bir ve ikinci oturum derslerini cumartesi üç ve Dördüncü oturum derslerinide pazar günü göreceksin birinci oturum sabah ikinci oturum ögleden sonra aynı şey pazar günü sınava girecegin dersler içinde geçerli