sınav günü !

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
DinçerK
Çırak

sınav günü !

Mesaj gönderen DinçerK » 14 Kas 2012, 05:01

Merhabalar , Ben bugün 14 tane ortak ders seçtim ,sınav günü 14'ünü 1 gündemi olacagım ? ayrıntılı yazarsanız sevinirim teşekkürler..

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Re: sınav günü !

Mesaj gönderen emrah42 » 14 Kas 2012, 05:26

DinçerK yazdı:Merhabalar , Ben bugün 14 tane ortak ders seçtim ,sınav günü 14'ünü 1 gündemi olacagım ? ayrıntılı yazarsanız sevinirim teşekkürler..

Hayır iki gün içinde seçtiğin dersin oturumlarına bakarsan anlarsın bir ve ikinci oturum derslerini cumartesi üç ve Dördüncü oturum derslerinide pazar günü göreceksin birinci oturum sabah ikinci oturum ögleden sonra aynı şey pazar günü sınava girecegin dersler içinde geçerli
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

DinçerK
Çırak

Re: sınav günü !

Mesaj gönderen DinçerK » 14 Kas 2012, 06:08

emrah42 yazdı:
DinçerK yazdı:Merhabalar , Ben bugün 14 tane ortak ders seçtim ,sınav günü 14'ünü 1 gündemi olacagım ? ayrıntılı yazarsanız sevinirim teşekkürler..

Hayır iki gün içinde seçtiğin dersin oturumlarına bakarsan anlarsın bir ve ikinci oturum derslerini cumartesi üç ve Dördüncü oturum derslerinide pazar günü göreceksin birinci oturum sabah ikinci oturum ögleden sonra aynı şey pazar günü sınava girecegin dersler içinde geçerli
eyw

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön