SINAV ŞEKLİ

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
DinçerK
Çırak

SINAV ŞEKLİ

Mesaj gönderen DinçerK » 16 Kas 2012, 04:54

Arkadaşlar ben 14 ders seçtim şimdi ocak ayınca sınav olucam.sınav günü 7 ders c.tesi , 7 ders. pazar şeklinde mi olucam.teşekkürler.

oturum no diyorsanız ders seçtikten sonra oturum no kaltı.görünmüyor yani..

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: SINAV ŞEKLİ

Mesaj gönderen kripton » 16 Kas 2012, 05:13

Oturum no sunu artık göremezsin sınava yakın giriş belgesinde görürsün.

Belli olamaz. 7-7 de olabilir. 9-5 de olabilir. 8-6 da olabilir.

Bunu öğrenmenin bir yolu da eski kitapçıklara bak. Senin seçmiş olduğun dersler hangi oturumda yapılmış.
Resim

DinçerK
Çırak

Mesaj gönderen DinçerK » 16 Kas 2012, 06:22

kripton yazdı:Oturum no sunu artık göremezsin sınava yakın giriş belgesinde görürsün.

Belli olamaz. 7-7 de olabilir. 9-5 de olabilir. 8-6 da olabilir.

Bunu öğrenmenin bir yolu da eski kitapçıklara bak. Senin seçmiş olduğun dersler hangi oturumda yapılmış.
dostum bu benim ilk sınavım olacak elimde kitapçık felan yok, yani hangi oturumda olacagını bilirsem düzenli çalışırım.

dersçalışankız
Doktor

Mesaj gönderen dersçalışankız » 16 Kas 2012, 09:44

derslerini yaz ben sana hangi oturumda gireceğini yazarım.

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 17 Kas 2012, 03:21

http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-soru-arsivi.html

Yukarda vermiş oldugum siteden aöl nin eski sınav soru kitapçıklarını indir ve indirdigin zaman 1. oturum 2. oturum 3. oturum 4. oturum da hangi dersler varmış çok rahat bir şekilde incelersin aynı zamanda girecegin sınavlardan test çözersin cevap anahtarı içinde en altta böyle yaparsan kendine bir çalışma çizelgesi bile çizebilirsin
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

DinçerK
Çırak

Mesaj gönderen DinçerK » 17 Kas 2012, 07:27

emrah42 yazdı:http://aciklise.net/acik-ise-cikmis-sinav-sorulari.html

Yukarda vermiş oldugum siteden aöl nin eski sınav soru kitapçıklarını indir ve indirdigin zaman 1. oturum 2. oturum 3. oturum 4. oturum da hangi dersler varmış çok rahat bir şekilde incelersin aynı zamanda girecegin sınavlardan test çözersin cevap anahtarı içinde en altta böyle yaparsan kendine bir çalışma çizelgesi bile çizebilirsin
Dostum bu oturum noları hep aynımıdır..? c.tesi pazar

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 17 Kas 2012, 16:55

DinçerK yazdı:
emrah42 yazdı:http://aciklise.net/acik-ise-cikmis-sinav-sorulari.html

Dostum bu oturum noları hep aynımıdır..? c.tesi pazar
Evet her zaman aynıdır mesela cografya 3 birinci oturumsa mayıski sınavdada temu ki sınavdada ocaktaki sınavdada aynı birinci oturumdur
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

noxx
Doktor

Mesaj gönderen noxx » 19 Kas 2012, 08:50

kafana takma sınav giriş ekranında yazar , yada seçtiğin dersleri yaz kağıda ondan sonra hepsini sil tekrar secerken yanında oturum yazıyor.

DinçerK
Çırak

Mesaj gönderen DinçerK » 20 Kas 2012, 07:19

noxx yazdı:kafana takma sınav giriş ekranında yazar , yada seçtiğin dersleri yaz kağıda ondan sonra hepsini sil tekrar secerken yanında oturum yazıyor.
teşekkürler

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön