Bati avrupa programi acik ögretim lisesi

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Tugcemmm

Bati avrupa programi acik ögretim lisesi

Mesaj gönderen Tugcemmm » 15 Kas 2012, 19:05

slm arkadaslar, ben tugce almanyada yasiyorum ve bu sene acik ögretim lisesi icin yeni kayit yapdim belgelerim ankaraya da yollandi kesin kayit icin islemler orda devam edilecdgine söylendi fakat meb.gov.tr den ögrenci numara listesinde ismim hala gecmiyor hangi derse gircegime kayidim olduna dahil hic bi bilgem yok sadece belgeler (ankaraya yollandiysa kayidiniz olmamasi icin hic bi neden yok ) demislerdi bana .
simdi köln anadolu üniversitesine ariyorum cikan kimse yok mail atiyorum cevap da yazmiyorlar

siz bana yardimci olurmusunuz bu konuda birinin bilgisi varmi
kayitlar nezamana kadar sürüyor ?

cevaplariniz icin simdiden tesekür ediyorum.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Bati avrupa programi acik ögretim lisesi

Mesaj gönderen kripton » 16 Kas 2012, 05:27

Siz ocak ayı için mi kayıt yaptırmıştınız?

Yurt dışı ile ilgili bilgim yok sınavlara felan Türkiye ile eş zamanli mı giriyorsunuz?

Şimdiye kadar aktif olup öğrenci girişinden sisteme girip ders seçimi yapmanız lazımdı sanki. Bu konuda daha bilgili olan arkadaşlar cevap yazarsa iyi olur.
Resim

ferda_efsa
Uzman

Mesaj gönderen ferda_efsa » 16 Kas 2012, 21:13

Benim ablamda okuyor BATI AVRUPADA onunda baya açılmadı sistem.Bugün bakmış aktif olmuş.İlk kayıtta sistem dersleri kendi atamış sanırım az bekleyince aktif hale geleceksiniz.Kayıt kosununa gelince eve mektup geliyor sonrada telefonal bilgi için arayınca kaydınız onaylandı diyolarmış benim ondan duyduğum bu

Tugcemmm

Mesaj gönderen Tugcemmm » 19 Kas 2012, 01:12

beni de cuma günü aradilar sordum iste ismim niye hala yazmiyor diye kadin dedi beklemem lazim islemler devam ediyormus onlarin bilgisayarinda ismimde param yatmadi diye yaziyormus cok sacma ya parayi yatirdim halde parya bize ulasmadi diyor neyse ki sorunu halletdim bakalim artik ismim nezaman yazilcak :)

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön