SINAV ŞEKLİ
SINAV ŞEKLİ
Arkadaşlar ben 14 ders seçtim şimdi ocak ayınca sınav olucam.sınav günü 7 ders c.tesi , 7 ders. pazar şeklinde mi olucam.teşekkürler.
oturum no diyorsanız ders seçtikten sonra oturum no kaltı.görünmüyor yani..
oturum no diyorsanız ders seçtikten sonra oturum no kaltı.görünmüyor yani..
Re: SINAV ŞEKLİ
Oturum no sunu artık göremezsin sınava yakın giriş belgesinde görürsün.
Belli olamaz. 7-7 de olabilir. 9-5 de olabilir. 8-6 da olabilir.
Bunu öğrenmenin bir yolu da eski kitapçıklara bak. Senin seçmiş olduğun dersler hangi oturumda yapılmış.
Bunu öğrenmenin bir yolu da eski kitapçıklara bak. Senin seçmiş olduğun dersler hangi oturumda yapılmış.

dostum bu benim ilk sınavım olacak elimde kitapçık felan yok, yani hangi oturumda olacagını bilirsem düzenli çalışırım.kripton yazdı:Oturum no sunu artık göremezsin sınava yakın giriş belgesinde görürsün.
-
- Doktor
derslerini yaz ben sana hangi oturumda gireceğini yazarım.
http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-soru-arsivi.html
Yukarda vermiş oldugum siteden aöl nin eski sınav soru kitapçıklarını indir ve indirdigin zaman 1. oturum 2. oturum 3. oturum 4. oturum da hangi dersler varmış çok rahat bir şekilde incelersin aynı zamanda girecegin sınavlardan test çözersin cevap anahtarı içinde en altta böyle yaparsan kendine bir çalışma çizelgesi bile çizebilirsin
Yukarda vermiş oldugum siteden aöl nin eski sınav soru kitapçıklarını indir ve indirdigin zaman 1. oturum 2. oturum 3. oturum 4. oturum da hangi dersler varmış çok rahat bir şekilde incelersin aynı zamanda girecegin sınavlardan test çözersin cevap anahtarı içinde en altta böyle yaparsan kendine bir çalışma çizelgesi bile çizebilirsin
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Dostum bu oturum noları hep aynımıdır..? c.tesi pazaremrah42 yazdı:http://aciklise.net/acik-ise-cikmis-sinav-sorulari.html
Evet her zaman aynıdır mesela cografya 3 birinci oturumsa mayıski sınavdada temu ki sınavdada ocaktaki sınavdada aynı birinci oturumdurDinçerK yazdı:Dostum bu oturum noları hep aynımıdır..? c.tesi pazaremrah42 yazdı:http://aciklise.net/acik-ise-cikmis-sinav-sorulari.html
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
kafana takma sınav giriş ekranında yazar , yada seçtiğin dersleri yaz kağıda ondan sonra hepsini sil tekrar secerken yanında oturum yazıyor.
teşekkürlernoxx yazdı:kafana takma sınav giriş ekranında yazar , yada seçtiğin dersleri yaz kağıda ondan sonra hepsini sil tekrar secerken yanında oturum yazıyor.