Diploma alan arkadaşlar !

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
DinçerK
Çırak

Diploma alan arkadaşlar !

Mesaj gönderen DinçerK » 20 Kas 2012, 07:32

Merhaba arkadaşlar ! Bu aöl diploması almış arkadaşlar , 2.5 senede nasıl alabiliriz bu diplomayı nasıl bir yol izlememiz gerekir.yani kursa falan gittiniz mi siz ? bu işi başaran arkadaşların fikirlerini ve önerilerini bekliyorum teşekkürler...

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Re: Diploma alan arkadaşlar !

Mesaj gönderen ozgur » 20 Kas 2012, 10:09

0 dan başladıysan yani hic kredin yoksa 2,5 senede bitirirsin. biraz kredin varsa 1,5 seneyi bile bulabilir. evde oturup düzenli olarak ders calısırsan her gün 2 saat sınav gününe kadar, rahatlıkla bitirirsin. kursa gitmene gerek yok. ben dedigim sekilde bitirdim. sende yapabilirsin yeterki calıs..
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

noxx
Doktor

Mesaj gönderen noxx » 20 Kas 2012, 21:34

çıkmış sorulara bol bol çalış azda kitaplara bak birde zor dersleri baştan sec

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 21 Kas 2012, 04:08

Ben 2.5 yılda bitirdim çok şükür.

Önce bu işe odaklan 2.5 yılda bitirecem de

Ben önceliği ortak derslere verdim. Zor kolay demeden her dersi mümkün olduğunca kendi döneminde geçmeyi hedefledim. Hiç bir dersten muaf olmayacağım diye şartlandım.

Tüm derslerin kitabını mutlaka baştan sona okudum. Sayısal ders kitaplarına 2 tur çalıştım. Bazı sayısallar için yardımcı kitaba çalıştım, ekol hoca sitesinden çalıştım.

Kitaplar bitince mutlaka çıkmış sorulardan bol bol çözüp yanlışımı doğrumu kontrol ettim.

Kursa gitmedim. Ayrıca tek işim de öğrencilik değil. Bazı sorumluluklar ile beraber yürüttüm dersleri de.

İsteyip gayret edince Rabbim bir sürü kapı açtı. Çok şükür istediğim zamanda istediğim diploma notu ile lise bitmiş oldu :)
Resim

DinçerK
Çırak

Mesaj gönderen DinçerK » 21 Kas 2012, 05:13

herkeze teşekkürler arkadaşlar. aslında ehliye sınavınada kitaplara hiç çalışmamıştım hep çıkmış soruları çözdüm ilk seferde geçmiştim . bundada aynı yolumu izlesem diyorum..

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 21 Kas 2012, 06:36

kripton, itiraf etmeliyim ki diploma notunu gördükçe ve hatırladıkça sizden nefret ediyorum. :shock:

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 22 Kas 2012, 04:30

KGamze yazdı:kripton, itiraf etmeliyim ki diploma notunu gördükçe ve hatırladıkça sizden nefret ediyorum. :shock:
Neden?

Başka insanların başarısı size şevk ve gayret vermesi gerekirken ve diğer insanların başarısı ile sevinebilme gibi güzel bir haslet varken nefret etmenizin nedeni nedir acaba öğrenebilir miyim?
Resim

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 23 Kas 2012, 03:54

Tabii öğrenebilirsiniz yazayım: Geri zekalıya yakın bir zihne sahip olduğum için böyle olabilir. Nasıl başarıldığını anlayamıyorum. İnsanların doğuştan belirli bir kapasiteleri var. Bir şeyi başaramıyorlarsa bir diğerini başarabiliyorlar. Bunca yıl hep kaybet hiç kazanma bir şey bile yolunda gitmesin ardından bunların hepsi kişiliğimi etkilediğini düşünüyorum öyle ki sevinmem gerekirken gizli bir endişe, nefret hissi. Neyse, bence boş verin aldırmayın.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön