YGS
- elif işlek
- Uzman Doktor
Re: YGS
sizi üzmek istemem ama bildiğim kadarıyla ygs başvuruları ocak sınavından önce, o nedenle ocak sınavı kredileri toplam krediye dahil olmuyor..ve toplam krediniz 102 veya üzeri olması gerekirALEYNA47 yazdı:ÇOK TEŞEKKÜRLER YA SEVİNDİRDİNİZ.. GİREMİYECEĞİM DİYE ÇOK KORKMUŞTUM..
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
-
- Uzman
diyelimki bu arkadas 102 yaptı krediyi peki sınavı kazannca düz lisemi meslek lisesimi bilmiyorum ama 200 krediye nasıl ulasacak
Gün Gelecek"Ben Nerede YanLış Yaptım.?
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....
Döneminiz tutuyor fakat krediniz şu an 102 olmalıydı ki siz ocak, mayıs ve temmuz sınavlarında 30 ar kredi alıp toplam kredinizi 192 yapıp mezun olabilesiniz.ALEYNA47 yazdı:MRB. BENİM 6. DÖNEM 96 KREDİM VAR OCAK AYINDAKİ SINAVA GİRERSEM 102 KREDİDEN FAZLA ULAŞTIRIRSAM 2013 YGS SINAVINA GİREBİLİRMİYİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
Ama bazen halkeğitimdeki görevliler dikkat etmeden onaylayabiliyormuş ygs başvuru belgesini. Ya da siz sorumluluğu kendi üzerinize alıp bi deneyebilirsiniz yine de başvuru yapmayı.
O zaman temmuz ayındaki sınav sonunda krediniz 186 olur ( her sınavda 30 kredi alırsanız ) Kalan altı kredinizi de ek sınav olursa onunla tamamlarsınız.
Ek sınava dönemi 8 ve en fazla 30 kredi eksiği kalanlar girebiliyor. Yani başvurunuzu onaylatabilirseniz ygs sınavına girme, çok gayret ederseniz de bu sene mezun olma şansınız olabilir.

Eğer düz lise ise ( ki ben cevabımı ona göre verdim ) mart ayında ygs ye girer. Daha sonraki sınavlarda lise sınavlarına girip eksik kalan kredisini tamamlar.yaseminseda yazdı:diyelimki bu arkadas 102 yaptı krediyi peki sınavı kazannca düz lisemi meslek lisesimi bilmiyorum ama 200 krediye nasıl ulasacak