Askerlik tecil hakkında çok acil

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
kingcem360

Askerlik tecil hakkında çok acil

Mesaj gönderen kingcem360 » 23 Kas 2012, 19:48

merhabalar açık öğretim lisesinde okuyorum askerlik kağıtım gelmek üzere 1994 doğumluyum açık öğretim bürosunu aradım askerliğinizi tecil ettiremezsiniz dediler neden dedim toplam okuduğunuz dönem 13 olmuş dediler neyse içime bir korku düştü acilen askerlik şubesini aradım ve benim kağıtım gelmek üzere açık öğretimden bana böyle böyle dediler abi dedim askerlik şubesindeki abiye adam öyle birşey yok dedi bana okuduğuna dair belgeyi getir seneye temmuzda erteleriz dedi ne zamana kadar dedim mezun olana kadar yani 29 yaşına kadar ertelebiliriz dedi kafam karıştı arkadaşlar kim doğruyu söylüyor ya kimse ilgilenmiyor göz göre göre askere alacaklar beni bilgi eksikliği yüzünden gitsek asker şubesine asker ederler :) sizin başınıza gelmiştir benim dönem şuan 13 kredide allaha umut 111 daha mezun ancak 2 senede olurum ertelemezlermi mezun olana kadar açık öğretimden okuduğuma dair belgeyi götürsem allah rızası için yardım edin yahu .

kingcem360

Re: Askerlik tecil hakkında çok acil

Mesaj gönderen kingcem360 » 23 Kas 2012, 20:08

yokmu yardım edecem biri ya

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 23 Kas 2012, 20:31

Benim bu konu hakkında hiçbir bilgim yok, daha önce Emrahk'nın şöyle bir bilgilendirmesi olmuş.
:arrow: http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... fc#p112497

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 26 Kas 2012, 03:47

Askerlik şubesinde üstün körü "gel tecil ederiz" deseler de, belli olmaz. Belki sadece öğrenci kağıdı ve fotoğraf götürürsün, ertelerler, belki de ek-c2 kağıdı olmadan olmaz derler. Ama Sen henüz 18 yaşındasın, yani 20 yaşına kadar çoktan mezun olacağını düşünüyorum. Dolayısıyla 2013'te yoklaman gelince yoklamanı yaptır, mezun olduğun zaman da diplomanı alır, paşalar gibi tecilini yaptırırsın şubeden. Şuan yönetmelik gereği 12 dönemi aştığın için sana Halk Eğitim ek-c2 belgesi düzenlemez ama derslerine çalış, seneye mezun ol ve diplomanla tecil ettir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön