askerlik hakkında...
- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
askerlik hakkında...
Merhaba arkadaşlar benim dogum tarihim 05.02.1993 ve ben tecil ettirdim askerlıgımı ama bana bazı arkadaşlar 2014 te gıdıyo 93 lüler askere boşuna tecil ettirmişsin dedi doğrumu bu tam olarak ne zaman gidiyor 93 lüler ?
~ Devrim Sahte ~
Re: askerlik hakkında...
Askerlik Şubesine gidersen seni bilgilendirirler.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
Boşuna tecil ettirmemişsin tabi ki. 93'lüler askere 2013'te alınacak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
emrahk yazdı:Boşuna tecil ettirmemişsin tabi ki. 93'lüler askere 2013'te alınacak...
2013 mü 2014 mü ?
~ Devrim Sahte ~
Askerlik yaşı 20'dir. 1993 doğumlular 2013'te 20 yaşında olacağı için doğal olarak 2013 yılında askere gidecekler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
tamam çok teşekkürler .emrahk yazdı:Askerlik yaşı 20'dir. 1993 doğumlular 2013'te 20 yaşında olacağı için doğal olarak 2013 yılında askere gidecekler...
~ Devrim Sahte ~