Yardım edebilecek varmı ?
-
Yardım edebilecek varmı ?
Merhaba arkadaşlar kafama cok takılan bır olay var şu anda toplam dönem 8 ve kredim 50 inşallah bu sene 3 sınavdan tam puan almayı hedeflıyorum asıl mesele ise 3 sınavdan tam puan aldıgımda kredım 140 oluyor ve ben 2014 ygs sınavına gırecegım fakat unıversıteyı kazandıgımda ve unıversıte kaydına kadar kredım yetısırmı yoksa 1 sene daha uzarmı

- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
Re: Yardım edebilecek varmı ?
hayatyorgunu yazdı:Merhaba arkadaşlar kafama cok takılan bır olay var şu anda toplam dönem 8 ve kredim 50 inşallah bu sene 3 sınavdan tam puan almayı hedeflıyorum asıl mesele ise 3 sınavdan tam puan aldıgımda kredım 140 oluyor ve ben 2014 ygs sınavına gırecegım fakat unıversıteyı kazandıgımda ve unıversıte kaydına kadar kredım yetısırmı yoksa 1 sene daha uzarmı![]()
Bu sene planladıgın gıbı seneyede 90 puan alırsan yetişir ama aksi durumda uzar diye biliyorum ben yanlışım varsa düzeltsinler teşekkürler .
~ Devrim Sahte ~
-
anladım yanı soylemı olacak ben ygs lys gırecegım fakat bu sure zarfında aol yaptıgı sınavlara gırebılecegımDevrimsahte yazdı:hayatyorgunu yazdı:Merhaba arkadaşlar kafama cok takılan bır olay var şu anda toplam dönem 8 ve kredim 50 inşallah bu sene 3 sınavdan tam puan almayı hedeflıyorum asıl mesele ise 3 sınavdan tam puan aldıgımda kredım 140 oluyor ve ben 2014 ygs sınavına gırecegım fakat unıversıteyı kazandıgımda ve unıversıte kaydına kadar kredım yetısırmı yoksa 1 sene daha uzarmı![]()
Bu sene planladıgın gıbı seneyede 90 puan alırsan yetişir ama aksi durumda uzar diye biliyorum ben yanlışım varsa düzeltsinler teşekkürler .

- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
hayatyorgunu yazdı:anladım yanı soylemı olacak ben ygs lys gırecegım fakat bu sure zarfında aol yaptıgı sınavlara gırebılecegımDevrimsahte yazdı:hayatyorgunu yazdı:Merhaba arkadaşlar kafama cok takılan bır olay var şu anda toplam dönem 8 ve kredim 50 inşallah bu sene 3 sınavdan tam puan almayı hedeflıyorum asıl mesele ise 3 sınavdan tam puan aldıgımda kredım 140 oluyor ve ben 2014 ygs sınavına gırecegım fakat unıversıteyı kazandıgımda ve unıversıte kaydına kadar kredım yetısırmı yoksa 1 sene daha uzarmı![]()
aynen öyle
~ Devrim Sahte ~