ders seçemiyorum

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
client98

ders seçemiyorum

Mesaj gönderen client98 » 25 Ara 2012, 13:20

aol.meb.gov.tr adresinden sistem girişi yaptıktan sonra ders seçmeye çalıştım ama ders seçimi menüsü yok. adres bile değiştiremiyorum. seçilen dersler menüsünde bir kaç ders görünüyor ama ben seçim falan yapmadım. öğrencilik durumum aktif. sorun ne acaba. ben düz liseliyim alanımda yok acaba otomatikmi ders seçiliyor yani alacağım bütün dersler zorunlu mu.

DeKaN
Uzman Doktor

Re: ders seçemiyorum

Mesaj gönderen DeKaN » 25 Ara 2012, 18:24

Sistem sana 24 kasıma kadar ders seçimini yapabilmen için zaman verdi. Bu tarihe kadar ders seçimi yapmayan arkadaşların ders seçimlerini sistem otomatik yapıyor. Şu anda ders seçimi yapamazsın.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.

murattt

Mesaj gönderen murattt » 26 Ara 2012, 01:26

ve sistemin sana secmis oldugu dersleri menuden donem dersleri sekmesinden gorebilirsin

client98

Mesaj gönderen client98 » 26 Ara 2012, 01:38

hadiya fena oldu bu. peki bütün dersleri sözel seçme gibi bir imkanımız varmıydı bana sistem kimya fizik falan gibi dersler seçmiş

DeKaN
Uzman Doktor

Mesaj gönderen DeKaN » 26 Ara 2012, 02:28

Değiştirme şansın yok yol arkadaşım sınavlarda başarılar dilerim sana bahtın açık olsun.Her şey çalışmaktır.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.

client98

Mesaj gönderen client98 » 28 Ara 2012, 05:28

DeKaN yazdı:Değiştirme şansın yok yol arkadaşım sınavlarda başarılar dilerim sana bahtın açık olsun.Her şey çalışmaktır.
sağolasın. değiştirme yok da şeyi soruyorum hani 24 kasımdan önce kendim seçseydim, bütün dersleri sözel seçebiliyormuydum.

client98

Mesaj gönderen client98 » 04 Oca 2013, 14:20

client98 yazdı:
DeKaN yazdı:Değiştirme şansın yok yol arkadaşım sınavlarda başarılar dilerim sana bahtın açık olsun.Her şey çalışmaktır.
sağolasın. değiştirme yok da şeyi soruyorum hani 24 kasımdan önce kendim seçseydim, bütün dersleri sözel seçebiliyormuydum.
yok mu bu konuda bilgisi olan bir de sınıf geçme olayı nasıl oluyor. ortalamaya göre falan mı yoksa bütün derslerden geçer not almak mı lazım.

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 04 Oca 2013, 16:39

client98 yazdı:
client98 yazdı:
yok mu bu konuda bilgisi olan bir de sınıf geçme olayı nasıl oluyor. ortalamaya göre falan mı yoksa bütün derslerden geçer not almak mı lazım.
Bu güne kadar hiç çalışmadıysan o kadar derse sana tek tavsiyem bol bol test çöz fizik 1 seçtiyse sistem kolay bir ders formülleri çok kısa kimya dersinden genelde tanımlara çalışırsın ama en önemlisi bu saatten sonra kitaptan değil geçmiş sınav sorularını indir ve çöz derim yada aöl nin resmi sitesinden online test çözderim.
Sınıf geçme olayı yok 192 kredini tamamla ve ortak dersin kalmasın diplomayı hak edersin ama 3 senedemi 192 kredi yaparsın yoksa 6 senedemi orası senin çalışma durumuna bakar bol şanslar
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

client98

Mesaj gönderen client98 » 05 Oca 2013, 18:31

Bu güne kadar hiç çalışmadıysan o kadar derse sana tek tavsiyem bol bol test çöz fizik 1 seçtiyse sistem kolay bir ders formülleri çok kısa kimya dersinden genelde tanımlara çalışırsın ama en önemlisi bu saatten sonra kitaptan değil geçmiş sınav sorularını indir ve çöz derim yada aöl nin resmi sitesinden online test çözderim.
Sınıf geçme olayı yok 192 kredini tamamla ve ortak dersin kalmasın diplomayı hak edersin ama 3 senedemi 192 kredi yaparsın yoksa 6 senedemi orası senin çalışma durumuna bakar bol şanslar[/quote]

bende öyle yapacağım zaten geçmiş yıl sorularına bakıp gireceğim sınava peki bütün dönemlerin sorularınamı bakayım şimdi. yoksa sadece ocak sınavının sorularına mı bakayım. birde geriye dönük en son kaç yılın çıkmış sorularına bakayım. birde bu sene sistemin seçmiş olduğu dersleri geçemezsem seneye değiştirme imkanım varmı?

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön