Örgün öğretimden ayrılıp Açık Liseden devam etmek

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
desperado22
Çırak

Örgün öğretimden ayrılıp Açık Liseden devam etmek

Mesaj gönderen desperado22 » 07 Oca 2013, 05:13

öncelikle yazdıklarım hakkında bilginiz olursa yardımcı olursanız sevinirim bu durum benim için çok önemli çünki kaç haftadan beri bu konu var hep aklımda bazı şeyleri bilmeden düşünemiyorum artık

Örgün eğitimde meslek lisesinde okuyorum lise 3. sınıftayım 1 sene kaldım aralık 1994 doğumluyum. Dönem arasında tasdiknameyi alıp açık liseye geçmeyi düşünüyorum bunun mümkün olduğunu söylediler ve okuduğum bu seneki 1.dönemin yanmayacağını söylediler. 15 tatile girdiğimizde yani benim şimdi meslek lisesinde okuduğumdan puanların temel derslerine göre dönüştürüülecek dediler ve toplam kredin şu kadar olduğunda mezun olabilirsin dediler benim kredimi öğrenme veya bizim burda dönüştürebilme imkanımız var mı en azından şu anki yaklaşık kredimi bulabilme imkanımız benim açık liseye geçme amacım liseyi yarım dönemde olsa açıkcası erken bitirebilmek ve kafamada koydum acaba bu mümkün mü haziranda ek sınavlar yapılıyor dediler kredisi mezun olmaya az kalanla için ben bu sınavlara girebilir miyim ya da şöyle sorayım en erken ne zaman mezun olabilirim ve seneye mezun olamama gibi bir durumum yok dimi yani pilav yemek isterken eldeki bulgurdanda olmayalım bu uzun yazıyı okuduysanız bile teşekkür ediyorum yanlış bildiğim yerleri düzeltip cevaplarsanız çok teşekkür ederim.

Bu konuda destek hattı 147 i arayıp konuşmayı düşünüyorum fakat ne diyeceğimi bilmiyorum karşıdaki kişiye konuyu nasıl anlatıcağımı?

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Örgün öğretimden ayrılıp Açık Liseden devam etmek

Mesaj gönderen kripton » 08 Oca 2013, 00:43

Özelden cevap yazıldı
Resim

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön