2 yıllık üniversiteye gecis

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
yaseminseda
Uzman

2 yıllık üniversiteye gecis

Mesaj gönderen yaseminseda » 09 Oca 2013, 00:27

eqer benn gess yapmakk istesem 20 krdemm ekskk olsa gecis olmaz deqlmi

birde 2 yıllık geçiş için sartlar varmı varsa nedir?

Gün Gelecek"Ben Nerede YanLış Yaptım.?
Diye Düşüneceksin.

Kafan Karışmasın.!!

Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....

MaVeRa
Acemi

Re: 2 yıllık üniversiteye gecis

Mesaj gönderen MaVeRa » 09 Oca 2013, 00:36

yaseminseda yazdı:eqer benn gess yapmakk istesem 20 krdemm ekskk olsa gecis olmaz deqlmi

birde 2 yıllık geçiş için sartlar varmı varsa nedir?
kredin eksikse zaten mezun olamazsın .gecen sene yanlış hatırlamıyosam 2 ek sınav acmıştılar kredileri eksik olanlar için ... ek sınav yapılırsa kredini tamalaya bilirsin...

2 yıllık geciş için ygs den 140 barajını gecmen gerekiyo., istiedigin bölüme taleb cok varsa puana göre aldıkları için puanın 140 üstü olursa 2 yıllıgı daha garanti altına almıs olursun

.yani 140 barajı için 20 net türkçe yapman yetiyo ..
Ey Dünya ;Yüzüne Bakılasın Yok da, YARADAN'ın Emriyle ''SANA GELİŞİM''.
Hani , İki Ateş Arasında Yaşanır ya , İşte Öyle Bir Şey ''SANA DİRENİŞİM..
.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 09 Oca 2013, 03:09

Forumda msn'de yazar gibi ileti yazmayın. Eğitim forumunda Türkçeye biraz özenin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

MaVeRa
Acemi

Mesaj gönderen MaVeRa » 09 Oca 2013, 03:34

emrahk yazdı:Forumda msn'de yazar gibi ileti yazmayın. Eğitim forumunda Türkçeye biraz özenin...
emrahk öncelikle eğitim forumunda oldugumuzu dikkate alarak nickinizin baş harfini de büyük yazmanız gerekmekteydi...
Eğitim forumunda olabiliriz , burda edebiyat bölümünde edebiyat parçalamıyoz sanırım...
Kendimi savunmuyorum...
Sizinde uslubunuzu dogru bulmuyorum...
Saygılarımla...
Ey Dünya ;Yüzüne Bakılasın Yok da, YARADAN'ın Emriyle ''SANA GELİŞİM''.
Hani , İki Ateş Arasında Yaşanır ya , İşte Öyle Bir Şey ''SANA DİRENİŞİM..
.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 09 Oca 2013, 05:22

MaVeRa yazdı:
emrahk yazdı:Forumda msn'de yazar gibi ileti yazmayın. Eğitim forumunda Türkçeye biraz özenin...
emrahk öncelikle eğitim forumunda oldugumuzu dikkate alarak nickinizin baş harfini de büyük yazmanız gerekmekteydi...
Eğitim forumunda olabiliriz , burda edebiyat bölümünde edebiyat parçalamıyoz sanırım...
Kendimi savunmuyorum...
Sizinde uslubunuzu dogru bulmuyorum...
Saygılarımla...
Söylediklerim aslında konuyu açan arkadaşaydı, üzerinize alınmışsınız. İnternette nick alırken genelde küçük harfle alınır. Bunun da Türkçeyi kullanmak ile ilgisi yoktur. Adres çubuklarına küçük harfle kelimeler yazılır, hatta sözlük sitelerinde büyük harf yasaktır vs.. Benim demek istedğim ise çok farklı, edebiyat parçalayın demiyorum kimseye. Ama "v" yerine "w", "k" harfi yerine "q" harfinin yazılmasına çok sinir oluyorum. Ki başlığı açan arkadaş gibi az kişi de değil, çokları bu tür yazıyor. Burası msn değil, bir forum sitesi. Dolayısıyla "arqadaslr bi baqrMısnısss" türünden yazıların yeri değil...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

yaseminseda
Uzman

Mesaj gönderen yaseminseda » 09 Oca 2013, 18:58

yani banamı söylüyorsunuz km ne isterse öyle bu da kmseyi ilgilendirmezz
Gün Gelecek"Ben Nerede YanLış Yaptım.?
Diye Düşüneceksin.

Kafan Karışmasın.!!

Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön