Sınava girmeyince ne oluyor ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Sınava girmeyince ne oluyor ?

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 15 Oca 2013, 09:56

Ben bu sınava girmek istemiyorum içime sinmiyor bu sınavı boşverip bir sonraki döneme adam gibi çalışıp öyle gitmek istiyorum sınava girmeme gibi bir şansım var mı ? Girmeyince sınava kaydım silinir mi ? ne olur ? Açıklık getirirseniz çok teşekkür ederim :roll:

Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Re: Sınava girmeyince ne oluyor ?

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 15 Oca 2013, 10:10

up up

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 15 Oca 2013, 21:10

tabiki var zorlama yok :mrgreen: kaydın silinmez ayrıca korkma
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 16 Oca 2013, 00:39

Xabi Alonso yazdı:Ben bu sınava girmek istemiyorum içime sinmiyor bu sınavı boşverip bir sonraki döneme adam gibi çalışıp öyle gitmek istiyorum sınava girmeme gibi bir şansım var mı ? Girmeyince sınava kaydım silinir mi ? ne olur ? Açıklık getirirseniz çok teşekkür ederim :roll:

ya bnce saçmalama girmesende olur ama sorular cok kolay sözel yani.biraz mantığın varsa geçersin zaten bence gir şansını dene belki hepsinide geçmissiin bnce gir ısrarla gir 4 -5 kredi fazladan olsa birşey olmaz herhalde
hem herkez çalışarak girmiyo bnm dayım kitaplara bakmıyo 27 kredi alıyo hayret yani
bnce girrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 16 Oca 2013, 11:32

Hayatmı'OdaNe yazdı:
Xabi Alonso yazdı:Ben bu sınava girmek istemiyorum içime sinmiyor bu sınavı boşverip bir sonraki döneme adam gibi çalışıp öyle gitmek istiyorum sınava girmeme gibi bir şansım var mı ? Girmeyince sınava kaydım silinir mi ? ne olur ? Açıklık getirirseniz çok teşekkür ederim :roll:

ya bnce saçmalama girmesende olur ama sorular cok kolay sözel yani.biraz mantığın varsa geçersin zaten bence gir şansını dene belki hepsinide geçmissiin bnce gir ısrarla gir 4 -5 kredi fazladan olsa birşey olmaz herhalde
hem herkez çalışarak girmiyo bnm dayım kitaplara bakmıyo 27 kredi alıyo hayret yani
bnce girrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ilk kez giricem peki nasıl oluyor sınav ortamı biraz çekingenım herkes tek mi oturuıyor sıralarda birde bize verilen kitapçıkta bize ait olmayan bir dersin soruları olabilir mi böyle karışıklık vs olan bir durum varmı ?

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 16 Oca 2013, 21:55

her sıraada tek kişi oluyor kitapçık veriyolar bir sürü ders ver sen sadece hangi oturumda hangi dersleri girceğini kitapçık üstünde belirtiyon giriceğin derslerden çözüyorsun

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 16 Oca 2013, 23:10

Tüm dersler oluyor kitapçıkta ama cevap kağıdı sana özel. Ve orada ders kodları yazıyor problem çıkmaz merak etme.

Sınava girmemezlik yapma bence. Hem ortama alışırsın hem de sözel dersleri olsun geçersin. Sayısallardan da bildiklerini yap bilmediklerini de mutlaka işaretle.

Sınava girmezsen bence ileride pişman olabilirsin. Her dönem yeni dersler ekleniyor vs.. Sen gir sınava sonra bize teşekkür edersin.
Resim

Armageddon
Asistan

Mesaj gönderen Armageddon » 17 Oca 2013, 19:14

sınava girmeni tavsiye ederim geçebileceğin dersler vardır muhakkak ki onları geçersin anlamadığın geçemiyeceğin muaf etmek ıstedıgın dersler varsada onların hakkını doldurmus olursun sınava gırmezsen muaf hakkı dolmaz.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön