Arkadaslar merabalar..
Bu sene okulda bi sıkıntı yasamamama rağmen 12. sınıfta acık liseye gecme kararı aldım. Sebebi sınava daha iyi hazırlanmak gibi görünse de tam öyle değil aslında. Kendime üniversite sınavı icin 2 yıl süre tanıyorum. Cünkü hedefim en basından beri cok yüksek ve bu benim icin hemen ulasabileceğim bir basarı değil.
Ankara - Psikoloji istiyorum. Varmı aranızda psikoloji okumak isteyen?
Taa orta okuldan beri bu bölümünde okumanın hayallerini kurdum sürekli. Cok seviyorum birilerinin dertlerini cözebilmeyi, onlara yardımcı olabilmeyi..
Ne yazık ki okul beni oyalamaktan baska bir ise yaramadı. Sistem okullarda öğrettiğini sormuyor bunda hemfikiriz büyük ihtimalle. Tam gündü okulum. Günümün yarısından fazlası bosa gidiyor gibi hissediyordum. Sınıf yüzünden hocalar verimli ders isleyemeyince, okulun bana koca 3 yılda benim calısmalarımın dısında bir sey katmadığını anlayınca bu kararı verdim.
Pisman değilim, hic olmadım, umarım olmam da. Zaten simdi arkadaslarımın coğu rapor alabilme cabasında. Dersaneye gidiyordum, hazırlık sürecinde sözel derslerimde eksiklerim azalınca özel dersle devam etmeye karar verdim.
Simdi önümde üniversite sınav icin koca bir yıl var ve benim sıkıntım yalnızca matematik - geometri alanında.
Umarım bir yılda istediğim bölüme girecek puanı alabilirim.
Belki ilerde bir gün karsılasırız da neden olmasın

( Aman kücük problemler yüzünden olsun da ..)
Tesekkür ederim vaktinizi ayırıp okuduğunuz icin.
Umarım sizde istediğiniz yerlere gelir ve bütün ömrünüzü mutlu mesut gecirirsiniz.
Hııı birde unutmadan hani herkes diyor ya '' Yeter ki iste, umut et, cabala, hersey yoluna giriyor''
Gercekten öyle. Yalnızca kendimize güvenmemiz lazım.
Her sey gönlünüzce olsun.
Görüsmek Üzeree