alan yok
alan yok
merhabalar ben bişey ögrenmek istiyorum ben 8 dönemdır açık ögretımdeyım ve 8donemve altı dönemler için alan derslerı kaldırıldı ve ben 8 dönem böyunca alandan topladıgım kredılerım havaya uctuk bu nasıl haksızlık bu konuda bılgısı olan varmı neden dıyer kredılere devır edılmedıde okadar kredı havaya uctu yardımcı olun ben cok üzülüyorum bu duruma ben bu sene mezun olmayı hayaledıyodum malesef seneye kaldı
Re: alan yok
benim bildiğim kadarıyla alanlı okuyanlar alanlı olarak devam ediyor 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
8 dönem ve altı okuyanlarda alan kaldırıldı toplanan kredılerde uctu malesef
((

istersen bir halk eğitim müdürüne git konuş bugun bir arkadaşta alanla ilgili hocaya sordu oda gel dedi arkadaşlar sana daha detaylı bilgi verir dedi...sende öyle yap karamsarlığa kapılma hemen 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
9 dönem ve altı alansız okuyor. Ama senin kredilerin havaya felan uçmamıştır dikkat et. Çünkü toplam kredi alan kredisini kapsar. Yani bir öğrencinin toplam kredisi 100 alan kredisi 30 ise alanı kaldırdığınız zaman yine toplamda 100 kredisi olur. O 30 zaten 100 ün içindeydi. Sen toplam kredini 192 yapmaya bak. Ben bir haksızlık göremiyorum.nileker yazdı:merhabalar ben bişey ögrenmek istiyorum ben 8 dönemdır açık ögretımdeyım ve 8donemve altı dönemler için alan derslerı kaldırıldı ve ben 8 dönem böyunca alandan topladıgım kredılerım havaya uctuk bu nasıl haksızlık bu konuda bılgısı olan varmı neden dıyer kredılere devır edılmedıde okadar kredı havaya uctu yardımcı olun ben cok üzülüyorum bu duruma ben bu sene mezun olmayı hayaledıyodum malesef seneye kaldı