alan yok

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
nileker

alan yok

Mesaj gönderen nileker » 20 Oca 2013, 02:46

merhabalar ben bişey ögrenmek istiyorum ben 8 dönemdır açık ögretımdeyım ve 8donemve altı dönemler için alan derslerı kaldırıldı ve ben 8 dönem böyunca alandan topladıgım kredılerım havaya uctuk bu nasıl haksızlık bu konuda bılgısı olan varmı neden dıyer kredılere devır edılmedıde okadar kredı havaya uctu yardımcı olun ben cok üzülüyorum bu duruma ben bu sene mezun olmayı hayaledıyodum malesef seneye kaldı

nileker

Re: alan yok

Mesaj gönderen nileker » 20 Oca 2013, 02:54

ya yokmu meajımı okuyon biri :evil: :evil: :( :(

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 20 Oca 2013, 04:40

benim bildiğim kadarıyla alanlı okuyanlar alanlı olarak devam ediyor :roll:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

nileker

Mesaj gönderen nileker » 20 Oca 2013, 20:02

8 dönem ve altı okuyanlarda alan kaldırıldı toplanan kredılerde uctu malesef :(((

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 21 Oca 2013, 04:26

istersen bir halk eğitim müdürüne git konuş bugun bir arkadaşta alanla ilgili hocaya sordu oda gel dedi arkadaşlar sana daha detaylı bilgi verir dedi...sende öyle yap karamsarlığa kapılma hemen :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 21 Oca 2013, 17:28

nileker yazdı:merhabalar ben bişey ögrenmek istiyorum ben 8 dönemdır açık ögretımdeyım ve 8donemve altı dönemler için alan derslerı kaldırıldı ve ben 8 dönem böyunca alandan topladıgım kredılerım havaya uctuk bu nasıl haksızlık bu konuda bılgısı olan varmı neden dıyer kredılere devır edılmedıde okadar kredı havaya uctu yardımcı olun ben cok üzülüyorum bu duruma ben bu sene mezun olmayı hayaledıyodum malesef seneye kaldı
9 dönem ve altı alansız okuyor. Ama senin kredilerin havaya felan uçmamıştır dikkat et. Çünkü toplam kredi alan kredisini kapsar. Yani bir öğrencinin toplam kredisi 100 alan kredisi 30 ise alanı kaldırdığınız zaman yine toplamda 100 kredisi olur. O 30 zaten 100 ün içindeydi. Sen toplam kredini 192 yapmaya bak. Ben bir haksızlık göremiyorum.
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön