AÖF ara kayıt oluyormu.

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
vişneçürüğü
Doktor

AÖF ara kayıt oluyormu.

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 01 Şub 2013, 08:04

arkadaşlar 4 yıllık örgun okuyorum.AOL den mezunum Anadolu üniversitesinin Acık öğretim fakultesınden yararlanmak istiyorum.
Bu anda bu ara donemde felsefeye kayıt yaptırma hakkım varmı yoksa. beklıcekmıyım ?
yazı? bilgisi olan varsa yazarsa bahtiyar olurum

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Re: AÖF ara kayıt oluyormu.

Mesaj gönderen emrahk » 01 Şub 2013, 19:27

Nasılsın Vişneçürüğü görüşmeyeli? Memnun musun okulundan? :D

Soruna gelirsek, ara kayıt mümkün değil. Ekim ayında ikinci üniversite kapsamında sınavsız olarak AÖF'ye kayıt yaptırabilirsin. Tabi Felsefe bölümüne sınavsız kayıt olunuyor mu bilemiyourm...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

vişneçürüğü
Doktor

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 02 Şub 2013, 00:54

emrahk yazdı:Nasılsın Vişneçürüğü görüşmeyeli? Memnun musun okulundan? :D

Soruna gelirsek, ara kayıt mümkün değil. Ekim ayında ikinci üniversite kapsamında sınavsız olarak AÖF'ye kayıt yaptırabilirsin. Tabi Felsefe bölümüne sınavsız kayıt olunuyor mu bilemiyourm...

Canım... iyiyim çoooooooooook teşekkür ederim. Yarı dönemi bitirdik.
notlar iyi Bütünlemeye kalmadık. Allaha şükür. hepinizi düşünüp güzel düşünceler üretiyorum..
Bizim AOL de vardıya ara dönem kayıt olanağı o gibi zannetim ben. Hay allah çok üzüldüm.
Evet felsefe 4 yıllığa kayıtlısan seni alıyor.Sınavsız. Çok üzüldüm çok merak saldım cunki. Ekime kadar beklemek çok üzücü..
Nitekim 4 yıllık o bolum de aynı zamanda bitirirdim...
Şimdi ise 1 sne daha gecikmiş olacağım:(

cevabın içinin teşekkürler Ankara Beytepe Kampüsünden Kucak dolusu sevgiler.

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 03 Şub 2013, 20:02

Olsun, 1 sene geç olsun ama güç olmasın yapacak birşey yok. Çok uğraş vermiştin ek sınavlarda ve emeğinin karşılığını almışsın. Sanırım hayatından menunsun, buna sevindim. :D Okul hayatında başarılar... :wink:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön