gün belirleyelim mi ?
gün belirleyelim mi ?
Gördüğüm kadarıyla hepimiz için ingilizcee ölüm meselesi ben diyorum ki birlikte ingilizce çalışalım mı burdan ? bi tarih kararlaştıralım kim hangi dönemdeyse onlarla ingilizce çalışalım olmaz mı?
Re: gün belirleyelim mi ?
olabilir aslinda ingilizceyi anlayanlar eşliginde
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
aynen hepimiz için çok iyi olur bu 

- maybeoneday
- Uzman
bu istemekde olduğun olay biraz zor bilen neden uğraşsın burada başka işi yokmudur
ben sahsen ing 3 ve 4 e girdim kolaylıkla geçtim, denk gelirse yardımcı olabilirim , ama sanal alemde forumda bir konuyu güncel tutmak zordur helede bu forumda giren kullanıcı 5 dk bişeye bakıp cıkıyor resmen online sayısı çok az..

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bnce zor ama bnde yardımcı olurum 5 kadar verdim çok rahat verdim
ilk sizler buyurun devamını getiririz inş.
ilk sizler buyurun devamını getiririz inş.
ben 6 ya çalışıcıcam bende verdim ama 6 gözümü korkutuyor 

- maybeoneday
- Uzman
6 da konular neler öncelikle onu söyle 

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ing. 6 course book ya okulda okutulan kitap bence onlie test den calış bide geçmiş sorular bn öyle yapcm
online testi yok
lanet olasıca meb aylardır yüklicek sözde 

haklısın uğraşımmaz googleye özkan çalan yaz ingilizce video gelir iyi akşamlarmaybeoneday yazdı:bu istemekde olduğun olay biraz zor bilen neden uğraşsın burada başka işi yokmudurben sahsen ing 3 ve 4 e girdim kolaylıkla geçtim, denk gelirse yardımcı olabilirim , ama sanal alemde forumda bir konuyu güncel tutmak zordur helede bu forumda giren kullanıcı 5 dk bişeye bakıp cıkıyor resmen online sayısı çok az..

Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
ingilizce 7 8 i gecen donemlere nazaran oldukca kolaylastirmislar. mesala ben 2012 temmuz sinavindaki ingilizce 7 8 le bu ocaktakiki 7 8 arasinda dunya fark var sorular gercekten kolaylasmis
en sona ingilizceye birakicam digerleri bitsin de rahat calisirim ingilizceye