Durumumu anlatıyorum lise 3 teyim forumda bir arkadas kredi nin nasıl hesaplandığını yazmış bende ona bakarak hesapladım ve bu sene sonu mezun olma imkanım var. 1 sene kaldım lisede
Kayıt tarihleri uzamış bu sevinidirici benim için alttan 1 dersim var belki onu verebilirm.
Ondan sonra açık liseye kaydolmayı düşünüyorum.Ama eğer meslek lisemde kalırsam 7-8 tane diploma verilceği söylendi bana atıyorlar gibi geldi gelçi diploma dediğin bir tane verilir yani.
Sizce geçeyim ve bu sene sonu bitireyim mi yoksa 1 senedaha okuyup dedikleri diplomayı alayım mı niye herkes açık liseyi bu kadar kötülüyor anlamışta değilim ve forumda sürekli ne zaman aktif olurum felan diyorlar erken aktif olmanın 1 avantajı var mı ki?
Okullar açıldığında sorumluluklar başlıyacak eğer ben sorumluluklara girdikten sonra haftaya pazartesi tasdiknameyi alsam kaydımı yaptırabilir miyim?
Durum Kritik
Re: Durum Kritik
Şu kadar zamanda açık liseyi bitirirsin demek için kesin kredini ve toplam dönemini bilmek lazım.
BU arada 7-8 diploma nasıl oluyor ilk defa duydum
Geçip geçmemek sana kalmış. Kötüledikleri kadar kötü değil açık lise
Çalışana her yer iyi. Tabi herkesin hayat şartları farklı. BU da bizlere sunulmuş bir hizmet sonuçta
BU arada 7-8 diploma nasıl oluyor ilk defa duydum
Geçip geçmemek sana kalmış. Kötüledikleri kadar kötü değil açık lise

-
Toplam dönem 7 kredimde 85-115 arası birşeyler gelicek.
LoveQepTon yazdı:Toplam dönem 7 kredimde 85-115 arası birşeyler gelicek.
Toplam dönemin 7 kredin 85 olursa 2014 yılı mayıs ayında mezun olabilirsin.
Kredin 115 olursa mayıs ve temmuz 2013 sınavlarında 30 ar kredi alırsan kredin 175 olur. Dönemin de 9 olur sanırım. Bu durumda ek sınava girme hakkın da olur ve 2013 ek sınavı ile mezun olabilirsin.