aöl mesaj
Re: aöl mesaj
Dun gece 12den sonra bende grip kurcaladim, belki aciklanir diye, gordum ki ne aciklanmasi elde olanlarida toplamislarmavigöz yazdı:aöl kayıt yenileme mesajı göndermiş fakat kredi bilgilerimiz açıklanmamış zaten kredi bölümüde yok bulamadım o kadar baktım

Bunu yaptiklarindasisteme verileri girmeye baslamis oluyorlar amaclari, herkesin ayni anda ogrenmesi.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Bendede aynı şey oluyor sisteme giriş yaptığımda kredi bilgileride gözükmüyor.Bugünmü açıklanacak yoksa pazartesinemi kalacak bilmiyorum ama bana pazartesi gözüküyor gibi
En son Jackal4540 tarafından 03 Mar 2013, 00:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Hani kazayla bir kaç yüz kredi ekleseler, fazlasından zarar gelmezdiJackal4540 yazdı:Bendede aynı şey oluyor sisteme giriş yaptığımda kredi bilgileride gözükmüyor.Bugünmü açıklanacak yoksa pazartesinemi kalacak bilmiyorum ama bana pazartesi gözüküyor gibi

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
epidoras yazdı:Hani kazayla bir kaç yüz kredi ekleseler, fazlasından zarar gelmezdiJackal4540 yazdı:Bendede aynı şey oluyor sisteme giriş yaptığımda kredi bilgileride gözükmüyor.Bugünmü açıklanacak yoksa pazartesinemi kalacak bilmiyorum ama bana pazartesi gözüküyor gibi
fazla mal göz çıkarmaz

şimdi yine baktım heyecanla ama yoook 

- Jackal4540
- Uzman Doktor
......
En son Jackal4540 tarafından 02 Mar 2013, 03:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
evet madem konuyu değiştiriyon yeni konuyuda sitene koyucan arkadaş ! ben mal gibi ingilizce 6ya çalışim meğer eski ingilizce konularıymış mal gibi kaldım öyle yaa 

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhhahahmavigöz yazdı:evet madem konuyu değiştiriyon yeni konuyuda sitene koyucan arkadaş ! ben mal gibi ingilizce 6ya çalışim meğer eski ingilizce konularıymış mal gibi kaldım öyle yaa

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Tamam konuyu değiştirdiğim için özür dilerim iletilerimi siliyorum,Bir dahada senin açtığın konularına mesaj yazmayacağıma'da söz veriyorum.mavigöz yazdı:evet madem konuyu değiştiriyon yeni konuyuda sitene koyucan arkadaş ! ben mal gibi ingilizce 6ya çalışim meğer eski ingilizce konularıymış mal gibi kaldım öyle yaa
Eğer bu mesajın bana ise.
Yanlış anlaşılma olmuşsada özür diliyorum.
sacmalama aölye dedimJackal4540 yazdı:Tamam konuyu değiştirdiğim için özür dilerim iletilerimi siliyorum,Bir dahada senin açtığın konularına mesaj yazmayacağıma'da söz veriyorum.mavigöz yazdı:evet madem konuyu değiştiriyon yeni konuyuda sitene koyucan arkadaş ! ben mal gibi ingilizce 6ya çalışim meğer eski ingilizce konularıymış mal gibi kaldım öyle yaa
Yanlış anlaşılma olmuşsada özür diliyorum.

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Çok özür dilerim alıntı yaparak yazmadığın için ben yanlış anladım.Çok çok özür dilerim yanlış anlaşılma oldu.mavigöz yazdı:sacmalama aölye dedimJackal4540 yazdı:Tamam konuyu değiştirdiğim için özür dilerim iletilerimi siliyorum,Bir dahada senin açtığın konularına mesaj yazmayacağıma'da söz veriyorum.mavigöz yazdı:evet madem konuyu değiştiriyon yeni konuyuda sitene koyucan arkadaş ! ben mal gibi ingilizce 6ya çalışim meğer eski ingilizce konularıymış mal gibi kaldım öyle yaa
Yanlış anlaşılma olmuşsada özür diliyorum.ingilizce ve dini degistirmisler ya ondan dedim sana oyle bisey demek haddim degil bi kere hem bura forum herkes dusuncesini paylasicak
mavi göz 2 defa kaldım ing 6dan bu sefer hiç çalışmadım kızdım...birde ne göreyim sorular o kadar basit geldiki dedim noluyo ya..neyse bu sefer geçtim ..umarım sende geçersin..
yel1z yazdı:mavi göz 2 defa kaldım ing 6dan bu sefer hiç çalışmadım kızdım...birde ne göreyim sorular o kadar basit geldiki dedim noluyo ya..neyse bu sefer geçtim ..umarım sende geçersin..
nerden calistin peki ingilizceye ? bide gecen donem mi gectin ? bu aradajackal onemli degil