ösym sayfasına giriş ve tercihler hakkında hiçbir bilgim yok
ösym sayfasına giriş ve tercihler hakkında hiçbir bilgim yok
bana yardımcı olurmusunuz .ösym şifrem ile sayfaya girdim aday işlemleri sayfasından neyi tercih edicem yanlışlık olmasın ,ben ygs ye giricem 8sınıf terk bi öğrenciydim.2 yıldır açıktan lise okumaktayım bu sene bitiyor,bnde hazır bilgilerim taze iken ygs ye gireyim dedim...tercihlerde bir sürü şey var??...ben sadece bu sayfada sınava gireceğim yer belli olur ve gider girerim die biliyordum..
Re: ösym sayfasına giriş ve tercihler hakkında hiçbir bilgim
Sınav yerleri açıklanır 2 hafta sonra falan. 

En son KGamze tarafından 03 Mar 2013, 00:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ösym sayfasında tek işlem şifreni değiştirmek başka bir işleme gerek yok internet üzerinden.Seninde dediğin gibi o sayfada sadece sınava gireceğin yer belli olacak.yel1z yazdı:bana yardımcı olurmusunuz .ösym şifrem ile sayfaya girdim aday işlemleri sayfasından neyi tercih edicem yanlışlık olmasın ,ben ygs ye giricem 8sınıf terk bi öğrenciydim.2 yıldır açıktan lise okumaktayım bu sene bitiyor,bnde hazır bilgilerim taze iken ygs ye gireyim dedim...tercihlerde bir sürü şey var??...ben sadece bu sayfada sınava gireceğim yer belli olur ve gider girerim die biliyordum..
2013 Mezun

o zaman demeki bir sorun yok..
bilgi için tşkler..

güzel insan şunu belirteyim size
türkiyede poswort yani eğitim hastane ve devlet işleri vs kişisel şifreleme sistemi değişmiştir.
örneğin eskiden şifreyi sadece sayı yada sadece rakam yazabiliyorduk. ama şimdi
ilk harfi büyük sonra küçük harfler ve devamı rakam içerecek şekilde şifre ayarlayın diye bilgi veriliyor.
bu arada ygs ikinci tercihim kocaeli çıktı ya orası çıkarsa sınava girmemeyi karar aldım. istanbuldan çıkmak ve girmek bir dert. memleket çıksaydı iç olmazsa uçağa biner gider gelirdik.
türkiyede poswort yani eğitim hastane ve devlet işleri vs kişisel şifreleme sistemi değişmiştir.
ilk harfi büyük sonra küçük harfler ve devamı rakam içerecek şekilde şifre ayarlayın diye bilgi veriliyor.
bu arada ygs ikinci tercihim kocaeli çıktı ya orası çıkarsa sınava girmemeyi karar aldım. istanbuldan çıkmak ve girmek bir dert. memleket çıksaydı iç olmazsa uçağa biner gider gelirdik.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
İstanbul'da oturan birine Kocaeli'nde sınav bölgesi çıkmaz ki? Sen başvuru yaparken kodları yanlış girmiş olabilirsin. Sonuçta Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası için ayrı ayrı sınav bölgesi yeterince var. Eğer yanlış girildiyse ÖSYM'ye acilen dilekçe yolla ve kodu düzeltsinler ki sınavını İstanbul içinde giresin...ROJHAN yazdı:güzel insan şunu belirteyim size
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk