halk egitim...
halk egitim...
kayıt yaptıran varmi arkadaşlar şimdi halk egitimden mi yaptıracagiz 

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Re: halk egitim...
Halk eğitime gidip bir küçük kağıt verecekler o kağıdın içinde nerede para yatıracağın ve ne kadar yatıracağın yazıyor öylece ziraat bankasının ATM yerinde yatıracaksın 20 lira halk eğitim için de 5 lira ziraat bankasının personellerinden birine verip yatıracaksın onlar sana mahpus verecekler o mahpusu halk eğitime götürüp vereceksin ve onlar kayıt yenilemen için gerekli işlemleri yapıyor.
Sende ders seçip 11-12 mayıs sınavında o derslerine hazırlık yapıyorsun. Gerisini biliyorsun zaten.
Sende ders seçip 11-12 mayıs sınavında o derslerine hazırlık yapıyorsun. Gerisini biliyorsun zaten.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
eyvallah dekan kardeş
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
vakıfbank atmde alıyo ben ordan yatrdım
bende 20 tlyi ziraate 5 tl yi vakıfa yatırdım
önce okula gittim tabi halk eğitime gönderdi beni
20 bankaya 5 tl elden halk eğitime verdim 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Hic bu kadar kolay olmamisti. 20 TL yi ve 5 TL yi Vakifbanka yatirdim, sonra kayit yeniledim.
Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bn daha yapmadm yaparm inş bir gün

Sana kaydını yeniledin mi mi diye soran oldu mu?Hayatmı'OdaNe yazdı:bn daha yapmadm yaparm inş bir gün![]()
Bu çocuğun işi gücü mesaj yarışı yapmak başka bir işi yok forumda.
Bugün Halk eğitim de kayıt yeniledim.
20TL ziraat bankasına, Üzerin de 5TL alındı yazılı resmi bir makbuz ile uzaktan yakında alakası olmayıp A4 kağıdının bir kenarından simetrik olarak dikdörtgen şeklinde kesilmiş kağıdı müdür yardımcısına verdim ve kaydımı yeniledim.
Kitapları nereden alıcaz dedim(15metre ileride bir miktar kitap vardı)
- Kitaplar daha gelmedi, bu olayı okullardan alıp bize verdiler, kitapların küçük bir miktarı geldi
xxxxxxxxxxxx numarayı arayın yandaki sekreter hanım çıkar, ona kitaplar geldimi diye sorun. Geldi ise gelir alırsınız.
zaten internette varmış oradan çalış
- Ben eski kafalıyım kitap olmadan olmuyor
- Est...
- Ne zaman gelir? (dedim)
- Bilmiyorum ki (dedi)

Gerçekten Açık Öğretim lisesine 200 binden fazla öğrenci kayıt oldu bu yıl ancak yoğunluğun artacağı belliydi, okulların mevcut iş yükü varken açık öğretim de bu şekilde onların üzerine bindirilmesi ciddi işleyişte sıkıntı yaratacaktı.
Eh halin böyle olacağını yalnız ben mi görüyorum? töbe, töbe tek akıllı ben miyim afedersiniz ama bunlar salak mı? iki kayıt dönemi arasında tüm sistemin yapısını neden bozarsın MEB? Aslında hak hukuk var, öğrencileri madur ediyor ve gerekli sorumlulukları yerine getiremiyor diye savcılığa vereceksin. Bir tahkikat yapılsın bak, nasıl dört dörtlük oluyor herşey...
Şu hale bak herkes kafasına göre takılıyor. Bugün kaydımı yenileyen adam bir kaç gündür yapıyoruz bu işi, hiç anlamıyorum diyordu bu durumdan mütevellit kayıt yenileme işlemim 10dk sürdü. Eskiden bu işin ustası olmuş bir okulda yaptırıyordum. 1dk da bitiyordu.
Offf sistem offf, birilerinin düzeltmesi lazım bu sistemi...
20TL ziraat bankasına, Üzerin de 5TL alındı yazılı resmi bir makbuz ile uzaktan yakında alakası olmayıp A4 kağıdının bir kenarından simetrik olarak dikdörtgen şeklinde kesilmiş kağıdı müdür yardımcısına verdim ve kaydımı yeniledim.
Kitapları nereden alıcaz dedim(15metre ileride bir miktar kitap vardı)
- Kitaplar daha gelmedi, bu olayı okullardan alıp bize verdiler, kitapların küçük bir miktarı geldi
xxxxxxxxxxxx numarayı arayın yandaki sekreter hanım çıkar, ona kitaplar geldimi diye sorun. Geldi ise gelir alırsınız.
zaten internette varmış oradan çalış
- Ben eski kafalıyım kitap olmadan olmuyor
- Est...
- Ne zaman gelir? (dedim)
- Bilmiyorum ki (dedi)

Gerçekten Açık Öğretim lisesine 200 binden fazla öğrenci kayıt oldu bu yıl ancak yoğunluğun artacağı belliydi, okulların mevcut iş yükü varken açık öğretim de bu şekilde onların üzerine bindirilmesi ciddi işleyişte sıkıntı yaratacaktı.
Eh halin böyle olacağını yalnız ben mi görüyorum? töbe, töbe tek akıllı ben miyim afedersiniz ama bunlar salak mı? iki kayıt dönemi arasında tüm sistemin yapısını neden bozarsın MEB? Aslında hak hukuk var, öğrencileri madur ediyor ve gerekli sorumlulukları yerine getiremiyor diye savcılığa vereceksin. Bir tahkikat yapılsın bak, nasıl dört dörtlük oluyor herşey...
Şu hale bak herkes kafasına göre takılıyor. Bugün kaydımı yenileyen adam bir kaç gündür yapıyoruz bu işi, hiç anlamıyorum diyordu bu durumdan mütevellit kayıt yenileme işlemim 10dk sürdü. Eskiden bu işin ustası olmuş bir okulda yaptırıyordum. 1dk da bitiyordu.
Offf sistem offf, birilerinin düzeltmesi lazım bu sistemi...
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Ben bugün kaydımı yeniledim kaç dk beklediğimin benim için hiç bir önemi yok ben kaydımı yaptım ve makbuzu halk eğitime verdim bile adamlara hiç sormadım kitapları dağıtıyor musunuz? diye kendi kafama göre depoya girdim seçeceğim dersleri zaten zihnime kaydetmiştim ve daha sonra kimseye sormadan depoya girdim bütün kitaplar orada sergide idi. Bende 12 dersten 11 tanesinin kitabını buldum bir işletme-1 bulamamıştım onun yerine de biyoloji-3 seçerek çıktım. Devlet memur bu tip şeylerden hiç bir zaman izin alarak iş yapmam çünkü eğer onlara söyleyerek hareket etseydim beni 1 ay boşu boşuna zaman kaybettireceklerdi.Gönül rahatlığıyla derslerime çalışıyorum. Ha bir de hatırlatayım ben bir de temmuzda girecek derslerin kitaplarını bile aldım.
Mezun olduktan sonra inşallah hepsini geri teslim edeceğim.