İngilizce 6 7 8 :(

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ottomanuel

İngilizce 6 7 8 :(

Mesaj gönderen ottomanuel » 07 Mar 2013, 21:09

Merabalar ingilizce 6 7 8 den nasıl geccegimi düsünüyorum konulara baktım ama konularda ne bi tense ismi geciyo ne past ne present konularını bilsem az cok internetten falan hallederim . Konu isimleri ünlüler arabalar falan .

Gramer bilgim= 10 Üzerinden 1

Kelime bilgim = 10 üzerinden 5

*Çalışmasam geçebilirmiyim ?

*Gecmiş sorulardan Az çok bilgi edinebilirmiyim ?

*Konuları çözümleyen varsa paylaşabilirmi ? ( past present tensa gibi )

*Bide eğitekin verdiği kitaplardan çalışabilirmiyim bi faydası olurmu full ingilizceymis :( 1 tane türkçe yazmıyor

epidoras
Uzman Doktor

Re: İngilizce 6 7 8 :(

Mesaj gönderen epidoras » 07 Mar 2013, 21:15

ottomanuel yazdı:Merabalar ingilizce 6 7 8 den nasıl geccegimi düsünüyorum konulara baktım ama konularda ne bi tense ismi geciyo ne past ne present konularını bilsem az cok internetten falan hallederim . Konu isimleri ünlüler arabalar falan .

*Bide eğitekin verdiği kitaplardan çalışabilirmiyim bi faydası olurmu full ingilizceymis :( 1 tane türkçe yazmıyor
Ben 4. dönemi geride bıraktım ocak sınavı ile 4. dönem ingilizce kitabını almadım dahi :) 65 ile geçtim.

İngilizcem pek iyi değil hatta hiç değil, mantıklı ve tutarlı davrandım en az 20-30dk ayırdım o teste.

Mantıklı ol kesin geçersin. ;)

Karamsarlık yapmanın anlamı yok kitabı açarsan ingilizce dahi olsa herşey emin ol geçersin... ;)
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

Kullanıcı avatarı
mavigöz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen mavigöz » 07 Mar 2013, 22:41

epidoras yazdı:
ottomanuel yazdı:Merabalar ingilizce 6 7 8 den nasıl geccegimi düsünüyorum konulara baktım ama konularda ne bi tense ismi geciyo ne past ne present konularını bilsem az cok internetten falan hallederim . Konu isimleri ünlüler arabalar falan .

Ben 4. dönemi geride bıraktım ocak sınavı ile 4. dönem ingilizce kitabını almadım dahi :) 65 ile geçtim.

İngilizcem pek iyi değil hatta hiç değil, mantıklı ve tutarlı davrandım en az 20-30dk ayırdım o teste.

Mantıklı ol kesin geçersin. ;)

Karamsarlık yapmanın anlamı yok kitabı açarsan ingilizce dahi olsa herşey emin ol geçersin... ;)

aynen benimde iyi değil ama mantık yürüttüm 65 aldım bende ekol hocaya gir ingilizce 1.seviyeden başla bende öyle yapıcam :) bende şimdi 6.döneme çalışıyom da :(

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 08 Mar 2013, 03:31

Ben 6-7-8 i geçmiş biri olarak şunları söyleyim:

Benim de ingilizcem çok iyi değil. Sınava hazırlanırken de tens lere felan çalışmadım. Bir elime sözlük aldım, google traslateyi kullandım. Kitabın üzerine bilmediğim kelimeleri tek tek yazdım. Zamanım darsa sadece ünite başındaki metinleri çevirdim. Sonra geçmiş sınav sorularını tek tek kelimelerini çıkarıp üzerine yazdım. Çözdüm. Soru cevap olarak defalarca okudum. Hiç çalışmasam eminim kalırdım bu şekilde geçtim ve şu an mezunum.

İmkanı olan tabi tenslere de çalışsın ama benim elimden gelen bu kadardı
Resim

Kullanıcı avatarı
XcLoW
Uzman

Mesaj gönderen XcLoW » 08 Mar 2013, 05:04

Bende hiç çalışmadığım halde geçtiğimiz sınav 7 ingilizce dersinden 6 sını verdim.

Sınavda anlamını bildiğim kelimelerle mantık kurarak soruları cevapladım.

Sana tavsiyem mümkün olduğu kadar kelime anlamlarını ezberle. ;)
Resim Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !

> Mezunlar Zümresi'ne dahil.. (202) :mrgreen:

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön