Seçmeli dersler Hakkında...

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Kullanıcı avatarı
Devrimsahte
Yardımcı Uzman

Seçmeli dersler Hakkında...

Mesaj gönderen Devrimsahte » 09 Mar 2013, 02:34

Merhaba ben tüm dil ve anlatım dersleriimi verdim ama seçmelisini ders seçme bölümünde göremiyorum sorun ne ?

~ Devrim Sahte ~

emrahk
Onursal Üye

Re: Seçmeli dersler Hakkında...

Mesaj gönderen emrahk » 09 Mar 2013, 03:45

Demek ki o ders senin seçmeli dersin olarak atanmamış. Sanırım bende de zamanında Dil ve Anlatım yoktu ama seçmeli Türk Edebiyatı dersi vardı mesela...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Devrimsahte
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Devrimsahte » 09 Mar 2013, 10:45

emrahk yazdı:Demek ki o ders senin seçmeli dersin olarak atanmamış. Sanırım bende de zamanında Dil ve Anlatım yoktu ama seçmeli Türk Edebiyatı dersi vardı mesela...

bölümüm türkçe matematik atanmamasının sebebi bu olabilirmi ?
~ Devrim Sahte ~

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 09 Mar 2013, 23:49

Bölümünle ilgisi var mı bilmiyorum açıkçası, bu başlığı okuyan arkadaşların sistemlerinde bu dersler görünüyor mu söylerlerse net olarak anlaşılır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Devrimsahte
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Devrimsahte » 10 Mar 2013, 00:22

evet yardımcı olurlarsa çok sevinirim .
~ Devrim Sahte ~

ROJHAN
Doktor

Mesaj gönderen ROJHAN » 10 Mar 2013, 02:58

arkadaşlar geçen sınavda dersler seçilmiş hlsdeyken acil bir sistem değişikliği yapılmıştı. hatırlarsınız belki.
ve kontrol etmeyenler otomatik seçimle sınava girdiler. kimisinin dönem sayısı kimisi alan veya zorunlu derslerideğişti. benim 5 tane falan zorunlu dersim varken sadece dil ve anlatım 8 ayarlandı ve bu geçen sınavda onuda geçtim.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana

HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.

Kullanıcı avatarı
Devrimsahte
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Devrimsahte » 11 Mar 2013, 01:15

ROJHAN yazdı:arkadaşlar geçen sınavda dersler seçilmiş hlsdeyken acil bir sistem değişikliği yapılmıştı. hatırlarsınız belki.
ve kontrol etmeyenler otomatik seçimle sınava girdiler. kimisinin dönem sayısı kimisi alan veya zorunlu derslerideğişti. benim 5 tane falan zorunlu dersim varken sadece dil ve anlatım 8 ayarlandı ve bu geçen sınavda onuda geçtim.

tamamda benim bildiğim dil ve anlatım derslerinin hepsini verirsen seçmelisi geliyo ama ders seçme bölümüne tekrar tekrar baktım seçmeli dil ve anlatım yok bu nedir ya :evil:
~ Devrim Sahte ~

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön