YA ALLAH AŞKINA BİRİ YARDIM ETSİN !!!

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Kullanıcı avatarı
Devrimsahte
Yardımcı Uzman

YA ALLAH AŞKINA BİRİ YARDIM ETSİN !!!

Mesaj gönderen Devrimsahte » 14 Mar 2013, 01:28

Ya forumda yokmu tecrübeli birisi ben Bütün dil ve anlatım derslerimi verdim seçmeli dil ve anlatım cıkmıyo ders secme işlemınde deli oolcam yaaa....144 kredı lazım bana suan kredım 108 36 kredı almam lazım 2 sınavdan toplam ama Mantık agırlıklı ders yok yokmu Fazla vakıt ayırmayan mantık agırlıklı DERS !!!Nolur yardım edın ya allah adı verdim arkadaş ....

~ Devrim Sahte ~

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: YA ALLAH AŞKINA BİRİ YARDIM ETSİN !!!

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 14 Mar 2013, 02:09

Önce sakin olun..

Sizin ders seçme ekranınızda çıkmayan dersler hakkında biz birşey yapamayız...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 14 Mar 2013, 02:38

Ders seçme ekranında seçmeli dil anlatım yoksa bile başka dersler mutlaka vardır. Mesela coğrafya, psikoloji, sosyoloji gibi dersler kolaydır. Özellikle coğrafya dersinin kredisi de yüksektir. Neden görünmediğini bilemiyorum ama 147 ye sordunuz mu bunu?
Resim

Kullanıcı avatarı
Devrimsahte
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Devrimsahte » 14 Mar 2013, 02:52

Yağmur damlaları yazdı:Önce sakin olun..

Sizin ders seçme ekranınızda çıkmayan dersler hakkında biz birşey yapamayız...

tamam sağol .
~ Devrim Sahte ~

Kullanıcı avatarı
Devrimsahte
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Devrimsahte » 14 Mar 2013, 02:55

kripton yazdı:Ders seçme ekranında seçmeli dil anlatım yoksa bile başka dersler mutlaka vardır. Mesela coğrafya, psikoloji, sosyoloji gibi dersler kolaydır. Özellikle coğrafya dersinin kredisi de yüksektir. Neden görünmediğini bilemiyorum ama 147 ye sordunuz mu bunu?
üstad calısıyorum gunde 15 saat onun ıcın derslere vaktım yok mantık agılırlıklı dıye dıl ve anlatım 4-5-6-7-8 hepsını 1 sınavda verdm ve dın kulturu 4-5-6-7-8 derslerını verdım secmelısı cıkmadı sordum zorunlu derslerım hala bulundugu ıcınmıs...tamam seçmelı dıl ve anlatım sorununu anladım.bana 36 kredı lazım önumde 2 sınav var.Coğrafyamı kolay yoksa edebıyatmı hangısı mantık agırlıklı az bısey calıssam fırsat bulup hangısını verebılırım ona göre secıcem ders okudugum dönem 10 onun ıcın cografya 45678 hepsını alabılrım 1 sınavda...
~ Devrim Sahte ~

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 14 Mar 2013, 22:13

Bu biraz da senin ilgi alanına göre değişir. Fakat edebiyat daha çok bilgi gerektirir bence. Benim coğrafya derslerini seçmeli aldığım zamanlarda yoruma dayalı sorular da vardı tabi bilgiye dayalı da çıkıyor. Özellikle 5-6-7-8 i tavsiye ederim. Coğrafya 1-2-3-4 de daha çok bilgiye dayalı soru var.

Ama benim sana tavsiyem şu linkte http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-soru-arsivi.html bulunan kitapçıklardan en azından geçmiş 1 yılın sorularına bir bak ve sorular hakkında bilgin olsun. Ona göre seçimini yaparsın. Psikoloji ve sosyolojinin sorularına da bir bak derim. Ben şu an tam hatırlayamıyorum ama o derslerde de yoruma dayalı sorular olsa gerek.
Resim

Kullanıcı avatarı
Devrimsahte
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Devrimsahte » 15 Mar 2013, 04:50

kripton çok sağol üstad bakıcam bunlara .
~ Devrim Sahte ~

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön