ÖSYM 2013
Re: ÖSYM 2013
Bende ilkokula çıkmışım merkezden biraz uzak 08:30'da otobüse binsem 09:00'da İzmit'te olurum okulda oradan otobüsle 10 dakika falan sürebilirim saat oldu mu 09:10 birde ben yalnız gideceğim önceden gidip cep telefonumu ve cüzdanımı, kent kartımı falan esnafa bırakmam lazım onuda hafta sonu okulu bulmaya gittiğimde ayarlarım şimdi sınav günü sabahın köründe açık bir yer olmaz sonra otostop çekemem eve kadar. 

canlar ikinci tercihim şehir dışıydı. ve istediğim birinci tercih çıktı hemde eve 15 dakkalık yol uzaklıkta.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
birinci tercih ikinci tercih derkenROJHAN yazdı:canlar ikinci tercihim şehir dışıydı. ve istediğim birinci tercih çıktı hemde eve 15 dakkalık yol uzaklıkta.

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
sistem mecburi ikinci tercih verdi ve şehir dışıydı.lilas yazdı:birinci tercih ikinci tercih derkenROJHAN yazdı:canlar ikinci tercihim şehir dışıydı. ve istediğim birinci tercih çıktı hemde eve 15 dakkalık yol uzaklıkta.
Bugün gittim okulumu buldum. Ama cadde üzeri okul sürekli otobüsler geçip duruyor ama insan olarak sakin ve büyük bir ihtimalle hava buz gibi olacak sıkı giyinmeliyiz.
Çok fena anlatım bozukluğu yaptım yukarıda.

En sevdiğim anlatım bozukluğu "izinsiz inşaata girilmez"KGamze yazdı:Bugün gittim okulumu buldum. Ama cadde üzeri okul sürekli otobüsler geçip duruyor ama insan olarak sakin ve büyük bir ihtimalle hava buz gibi olacak sıkı giyinmeliyiz.

Sınavının başarılı geçmesini dilerim.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
"izinsiz inşaata girilmez" buradaki anlatım bozukluğu nerede?
Teşekkür ediyorum iyi dileğin için.

Teşekkür ediyorum iyi dileğin için.
gamze haberlere baktınmı ösym sınavlara kamera koyacak. hemde gizli. merkezi ssitem. sakın kimse akrobatik hareket yapmasın. kopya çekmeyin. yapsanızda eski mesleğim akrobat deyin sirk kapanınca ygs ye girdim deyin. belki hocalar af eder. 

Haberim yoktu.
Var ya kesin sınav esnasında komik olan olayları yayınlarlar. Bunlardan her şey beklenir.
Birde ben hep iki şık arasında kalıp yanlış olanı işaretliyorum ösym o halimi görse belki insafa gelir.
Var ya kesin sınav esnasında komik olan olayları yayınlarlar. Bunlardan her şey beklenir.

Birde ben hep iki şık arasında kalıp yanlış olanı işaretliyorum ösym o halimi görse belki insafa gelir.

he ya harbiden niye öyle. o kadar sınavlardan kafadan atanlar var. ama hep %90 yalnışlar işaretlenior.
sebebi şu olabilir. düzgüün/nizam/hayal ücü yürütebilmek gerek. ben bi keresinde aolde bir sürü şıkı altalta işaretledim. düşün yani
sebebi şu olabilir. düzgüün/nizam/hayal ücü yürütebilmek gerek. ben bi keresinde aolde bir sürü şıkı altalta işaretledim. düşün yani

Of bilmiyorum vallahi umarım sınav günü başım ağrımaz çünkü benim ruh sağlığım ve bedenen hissettiklerim beni çok etkiliyor.
Ben sınavlarda kaydırma yapıyorum hep. Çünkü boş bırakmak adetimdir ama gel gör ki güya dikkat ediyorum ama hala kaydırma yaptığım oluyor.
Rojhan sen hangi bölüm istiyorsun kaç puan lazım sana?
Ben sınavlarda kaydırma yapıyorum hep. Çünkü boş bırakmak adetimdir ama gel gör ki güya dikkat ediyorum ama hala kaydırma yaptığım oluyor.
Rojhan sen hangi bölüm istiyorsun kaç puan lazım sana?
aslında ben kpss düşünüyordum bi anda kendimi ygs de gördüm.
2 yıllık barajı düşünüyorum. aol kredim 159 lakin bi türlü bitmiyor. hayırlısıyla bakalım.
eğer baş ağrın varsa allah yardımcın olsun. çünkü gerçekten o anda hayatın anlamı olmuyor.
2 yıllık barajı düşünüyorum. aol kredim 159 lakin bi türlü bitmiyor. hayırlısıyla bakalım.
eğer baş ağrın varsa allah yardımcın olsun. çünkü gerçekten o anda hayatın anlamı olmuyor.
Umarım bu yıl kazanırız hepimiz. Geçen yıl bende lise bitmez diyordum ygs çalışmadım. Sonra 3 kredim kalmıştı ek sınav oldu ona girdim mezun oldum. İyi ki de girmişim geçen yıl ygs sınavına, insan deneyimli oluyor bu sefer ne yaparım ne ederim demiyorum daha iyisini yaparım kesin diyorum.
2 yıllık hangi bölüm? Aöf mi düşünüyorsun? Bana 2 yıllık çocuk gelişimi gelse gider okurum vallahi ama gelmez geçiş hakkını kullanmayan yok o bölüm için.
2 yıllık hangi bölüm? Aöf mi düşünüyorsun? Bana 2 yıllık çocuk gelişimi gelse gider okurum vallahi ama gelmez geçiş hakkını kullanmayan yok o bölüm için.
çocuk gelişimi olmasada sağlık bölümlerini seç. bitmeyen sektörler sağlık gıda ve teknoloji
evet aöf düşünüyorum. artık hem iş hem okul olmuyor.
evet aöf düşünüyorum. artık hem iş hem okul olmuyor.