Ders Seçimlerim Doğrumu Acaba .?

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
orhan34

Ders Seçimlerim Doğrumu Acaba .?

Mesaj gönderen orhan34 » 23 Mar 2013, 06:30

Merhaba Arkadaslar Açık Öğretim Lisesine İlkdefa Kayıtoldum Tastikname İle Oldum Ama Tastikname Boştu Malesef . Hiçbir Dersin Notum Filan Yoktu Kredim Sıfır Ve Bu Dersleri Seçtim Doğrumu Girdim Tam Bilmiyorum . Bir Kontrol Ederseniz Sevinirim . Şimdiden Saolun Herkeze Başarılar

Resim

Resim
En son orhan34 tarafından 24 Mar 2013, 00:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

DeKaN
Uzman Doktor

Re: Ders Seçimlerim Doğrumu Acaba .?

Mesaj gönderen DeKaN » 23 Mar 2013, 07:29

Gayet mantıklı seçmişsin ileri ki zarf süreci içerisinde sana tavsiyem ilk önce yapamayacağın derslerin varsa mesela formel veya da yabancı dersler ilk önce bunlardan 3 kere sınava girip muaf olmana bak ama bilakis ( tam tersine ) olursa zaten sorun yok. Başarılar dilerim.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Mar 2013, 20:44

İki tane seçmeli ders seçmişsin, eğer ders seçim ekranında iki tane daha "ortak" ders seçim hakkın varsa, o iki seçmeliyi listeden çıkarıp, ortakları seçersen yararına olur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

orhan34

Mesaj gönderen orhan34 » 24 Mar 2013, 00:54

emrahk yazdı:İki tane seçmeli ders seçmişsin, eğer ders seçim ekranında iki tane daha "ortak" ders seçim hakkın varsa, o iki seçmeliyi listeden çıkarıp, ortakları seçersen yararına olur...
bende başka seçebileceğim ders kalmadı malesef :S

Resim

benmi yanlıs yaptım acababunlardan başka bişi seçebiliyormuyuz .?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 24 Mar 2013, 03:33

Yok yanlış yapmamışsın. Ben sadece "eğer seçebiliyorsan" demek istedim. Sistem başka ortak ders seçmene bu dönem izin vermiyor gibi görünüyor, bu da normal bir durum. Bir sonraki dönem kayıt yenilediğinde yine ortakları ilk seçersin, geriye kredi kalırsa onları yine seçmelilerden tamamlarsın... :wink:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön