ACİLL LÜTFENN
ACİLL LÜTFENN
Arkadaşlar 2 dönemdir kayıt yaptırmamıştım KREDİM 123 bu dönem kayıt yaptırmaya gittiğimde alan yok yazdı normalde genel kültürdüm neden böyle oldu genel kültüre nasıl geri dönerim yardım edin lütfen HERKESE TEŞEKKÜRLER
Re: ACİLL LÜTFENN
Yeni sisteme göre kademeli olarak alanlı okuyanlar "alansız" programına geçiş yapıyorlar. Senin durumun da böyle olduğu için bir daha dönüş yapamazsın, alansız mezunu olacaksın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
çok tşk ederim emrah saol ya
Genel Kültür alanına göre dezavantajın İngilizce 5-8 arasının da zorunlu derslerine eklenecek olması. Ama yapacak bir şey yok, yeni sistem bu yönde...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
evet ya istemiyorum ben ingilizce ya off
emrah bişey daha sorcam çıkmış soruları indirdim bi türlü açılmıyodu bende yanlışlıkla windows media playerle açtım şimdi nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusun lütfennn:9
Bu teknik bir soru; ders dosyasına sağ tıkla, "birlikte aç" sekmesine tıkla. Daha sonra liste gelecek karşına eğer PC'de "Abobe Acrobat Reader PDF okuyucu yüklü ise onu seç. yüklü değilse indirirsin...derin_his yazdı:emrah bişey daha sorcam çıkmış soruları indirdim bi türlü açılmıyodu bende yanlışlıkla windows media playerle açtım şimdi nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusun lütfennn:9
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
dediğini yaptım içeriğini göremiyorum bu defada ya of