Der seçme işlemii ne zaman kapanıyo....
- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
Der seçme işlemii ne zaman kapanıyo....
arkadaşlar ders seçme işlemi son tarihi ne zaman bilgisi olan varmı emin olanlar bi cevap versin önemliii
~ Devrim Sahte ~
Re: Der seçme işlemii ne zaman kapanıyo....
29.3.2013 mesai bitiminde.Devrimsahte yazdı:arkadaşlar ders seçme işlemi son tarihi ne zaman bilgisi olan varmı emin olanlar bi cevap versin önemliii
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
çok sağol yarın 7 e kadar seçmem gerekiyo öylemi ?
~ Devrim Sahte ~
Sizin orada mesai 7 de mi bitiyor bilmiyorum fakat TR de saat 17 de bitiyor. Isi saglama alip 15 gibi bitirmek lazim secim islemleriniDevrimsahte yazdı:çok sağol yarın 7 e kadar seçmem gerekiyo öylemi ?
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
epidoras yazdı:Sizin orada mesai 7 de mi bitiyor bilmiyorum fakat TR de saat 17 de bitiyor. Isi saglama alip 15 gibi bitirmek lazim secim islemleriniDevrimsahte yazdı:çok sağol yarın 7 e kadar seçmem gerekiyo öylemi ?
tamam sağol

~ Devrim Sahte ~