YAlnızca 1 dakikanı ayırabilirmisn ??

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
erdem_ozogul
Acemi

YAlnızca 1 dakikanı ayırabilirmisn ??

Mesaj gönderen erdem_ozogul » 30 Mar 2013, 19:30

Açık liseye kaydoldum Derslerimi sectim şimdi gitsem kitaplarımı alabilirmiyim ?? Cumartesi acıkmı halk Eğitim??

Aşk Acısımı? Sen hiç Halk eğitimde Sistemin açılmasını en arka sıradan izledinmi ??

epidoras
Uzman Doktor

Re: YAlnızca 1 dakikanı ayırabilirmisn ??

Mesaj gönderen epidoras » 30 Mar 2013, 20:01

erdem_ozogul yazdı:Açık liseye kaydoldum Derslerimi sectim şimdi gitsem kitaplarımı alabilirmiyim ?? Cumartesi acıkmı halk Eğitim??

Tüm devlet kurumları yasalar gereği geçici bir kararneme ve geçici KHK olmadıkça Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır!

Kitaplarınızı en erken Pazartesi günü bağlı bulunduğunuz halk eğitimden alabilirsiniz.

Ders çalışma azmim doruk noktasına ulaşmış ve bu azmi kaçırmak istemiyorum diyorsanız:
http://hbogm.meb.gov.tr/www/acik-ogreti ... /icerik/56
Bu adres üzerinden ders kitaplarını temin edebilirsiniz.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

erdem_ozogul
Acemi

Mesaj gönderen erdem_ozogul » 31 Mar 2013, 21:44

epidoras yazdı:
erdem_ozogul yazdı:Açık liseye kaydoldum Derslerimi sectim şimdi gitsem kitaplarımı alabilirmiyim ?? Cumartesi acıkmı halk Eğitim??

Tüm devlet kurumları yasalar gereği geçici bir kararneme ve geçici KHK olmadıkça Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır!

Kitaplarınızı en erken Pazartesi günü bağlı bulunduğunuz halk eğitimden alabilirsiniz.

Ders çalışma azmim doruk noktasına ulaşmış ve bu azmi kaçırmak istemiyorum diyorsanız:

Çok Çok Teşekür ederim ...
Aşk Acısımı? Sen hiç Halk eğitimde Sistemin açılmasını en arka sıradan izledinmi ??

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 31 Mar 2013, 21:48

erdem_ozogul yazdı:
epidoras yazdı:

Rica ederiz...

Çok Çok Teşekür ederim ...
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön