imparatorluğu şeklinde yaşıyorlar.Biz se O zamandan bu zamana şekilden şekile girdik.Bari şu anki durumumuzu Muhafaza edelim, birbirimizle didişmiyelim,barış ve sevgi içinde yaşayalım.Unutmayın,dün akşamki maç dış güçlerin bizim içimize dair hesaplarının küçük bir slayt gösterimi idi.UNUTMAYIN...UNUTTURMAYIN
BEŞİKTAŞ
BEŞİKTAŞ
Ben okadar fanatik bir futbol meraklısı değilim.Ama halk arasında arabacı takımı diye geçen Beşiktaşı tutarım.Dün akşam Manchester united maçını seyrettim.100 Metrelik bir futbol sahasında bu kadar adi oluyorlarsa , Dünya Yüzünde nelere imza atıyorlardır... varın siz düşünün.Son dakikada heriflerin kalecisi bile bizim kalemize hücum etti.1-0 lık skoru İstanbul İşgalinden kurtulmak istemenin benzerliği içinde koruduk.Bakın bu İngilizler 1200 lü yıllardan beri Büyük Britanya
imparatorluğu şeklinde yaşıyorlar.Biz se O zamandan bu zamana şekilden şekile girdik.Bari şu anki durumumuzu Muhafaza edelim, birbirimizle didişmiyelim,barış ve sevgi içinde yaşayalım.Unutmayın,dün akşamki maç dış güçlerin bizim içimize dair hesaplarının küçük bir slayt gösterimi idi.UNUTMAYIN...UNUTTURMAYIN
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Re: BEŞİKTAŞ
Valla ben bir gsli olarak beşiktaşı tebrik ediyorum süper futbol sergilediler. Manceshter gibi markayı devirdi. Türkiye içinde güzel bir skor.
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
bende bi fb li olarak tebrik ederim beşiktaşı..çok güzeldi sahiden..
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
Ben işin birazda siyasi tarafına bakıyorum, Bayramın birinci günü ziyaret lerde bu konuda sohbet edip , araştırma yaptım sonuç=10 kişiden 8 i fikrime katıldı.İNGİLTERE EN BÜYÜK DÜŞMAN...
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Avrupa'da zaten bizi tınlamıyorlar abi maçlarda.eagle67 yazdı:Ben işin birazda siyasi tarafına bakıyorum, Bayramın birinci günü ziyaret lerde bu konuda sohbet edip , araştırma yaptım sonuç=10 kişiden 8 i fikrime katıldı.İNGİLTERE EN BÜYÜK DÜŞMAN...
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
GS LI OLARAK VE HIC MACA BAKMAYAN BI INSAN OLARAK BESIKTASIN MACINA BAKTIM BESIKTAS SÜPER BIR PERFORMANS GÖSTERDI HARIKAYDI
Arkadşlar lütfen yani onun adı
beşikt'AŞK...

beşikt'AŞK...
"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"
M.KEMAL ATATÜRK..
Kesinlikle bizim takım başka bambaşka.habecik yazdı:Arkadşlar lütfen yani onun adı
beşikt'AŞK...![]()
![]()
eagle67 yazdı:Kesinlikle bizim takım başka bambaşka.habecik yazdı:Arkadşlar lütfen yani onun adı
beşikt'AŞK...![]()
![]()
kesinlikle...
"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
M.KEMAL ATATÜRK..
M.KEMAL ATATÜRK..
beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur.
geçmişten bir mazi 
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.