KGamze yazdı:Ben ygsde çok stresli idim o yüzden elime yüzüme bulaştırdım ama lys daha kolay geliyor bana. Mesela bu hafta hiç dershaneye bile gitmedim. Yarın son iki derse gideceğim cuma günü de hiç gidesim yok der gitmem aklıma koydum. Sonuçta ezber yaparsak sınavda direkt işaretleyeceğiz ama ygs öyle mi kim bilir nasıl sorar deyip boşuna strese girdim.
Benim bölümler dar ya okul öncesi öğretmenliği ya çocuk gelişimi. Fotoğrafçılığı ve zihinsel engelliler öğretmenliğini bir kenara bırakıyorum.
Eşit ağırlık puanım düşük ama belli olmaz o kadar boşluk var 2. tercihlere bile kalsam umudumu yitirmeyeceğim sonuçta herkes 400 puan almadı ya
Sen biyolojiden başka hangi bölümleri düşünüyorsun?
Ben o kadar umutlu değilim. 2. tercihi bırak, sınav soruları yayınlanır yayınlamaz umudumu keser, gelecek yıl için çalışmaya başlarım sanırım.
biyoloji büyük ihtimalle tutmayacaktır, hemşirelik istiyorum o da sadece özel üniversiteler tutuyor. Geriye ygs puanıyla girebileceğim laboratuar teknikerliği ve laborant ve veteriner sağlık bölümleri kalıyor. Bunlardan başka birşey için tercih yapıp okul puanımı boşuna harcamayacağım.
Bu arada fotoğrafçılık da fena değilmiş, niye istemiyorsun ki?