LYS başvuru hakkında???
LYS başvuru hakkında???
arkadaşlar bu sene ygs sınavına girdim.233 puan aldım ve lys 3 -lys 4 e girmek istiyorum.kredim 114.dönemim 8 bu arada.lys ye sadece başvurmam yeter mi?yoksa bir belge ibraz etmem gerekiyor mu?..7 hazirana kadar bir belgeleme işlemi oluyormuş diye duydum,tabi ne olduğundan haberim yok.sadece bir duyum. lys ye girdiğim vakit mezun durumda olmayacağım doğal olarak.ve ek sınavla İnşallah mezun olmayı planlıyorum..ösym ile ilgili bilgisi sağlam arkadaşlardan cvplarını bekliyorum..bide bu sene de eksınav hakkımız olacak mı?teşekkürler...
ADINI DAĞLARA YAZDIĞIMMM?PEH NE YAZACAM BE?BİZ KALBİMİZE YAZDIK, KENDİMİZ DAHİ GÖRMEYİZ...VAY BEE...
Re: LYS başvuru hakkında???
Belge götürmeyeceksin, herhangi bir başvuru yapılan liseye gidip görevliye bilgileri sisteme girdirmen yeterli. İstersen internetten ÖSYM aday işlemlerinden de kendin başvurunu yapabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
peki hocam bu askeri myo lara başvuru yapabiliyor muyuz?aöl lü olduğum için başvurma hakkımız oluyor mu?
ADINI DAĞLARA YAZDIĞIMMM?PEH NE YAZACAM BE?BİZ KALBİMİZE YAZDIK, KENDİMİZ DAHİ GÖRMEYİZ...VAY BEE...
Askeri okullara açık lise mezunları önceden giremiyordu diye biliyorum. Ama geçen sene bir arkadaş öyle bir kural yok demişti, tam aslı nedir bilemiyorum şuan için; araştırmanda fayda var...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk