sınav yerleri
Re: sınav yerleri
evet bazen geç açıklanıyor =)
Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.
of açıklansında rahatlayalım 

açıklandı arkadaşlar
şuan çok sinirliyim
Cumartesi sabahı boş bıraktılar öğleden sonraya 2 ders birde Pazar gününe hem sabah hemde öğleden sonraya koymuşlar dersleri
üstelik okulun bulunduğu konumdan hiç bahsetmiyorum bile offff

Cumartesi sabahı boş bıraktılar öğleden sonraya 2 ders birde Pazar gününe hem sabah hemde öğleden sonraya koymuşlar dersleri

neresi gelmiş benimkine giremiyorum geçersiz işlem yaptınız diyo 

bendede öyle yaptı ama sayfayı yeniledim sonra gösterdi
sanırım yoğunluktan öyle oluyor
sanırım yoğunluktan öyle oluyor
geçersiz işlem yaptınız diyip duruyo sabahtan beri açıklansın bekle bekle şimde böyle olsun off !! öğrenemedm hala
bir kere tıklayin bekleyin yaklaşik 6 7 dk sonra açilir yani benim öyle olduKardeleN1 yazdı:geçersiz işlem yaptınız diyip duruyo sabahtan beri açıklansın bekle bekle şimde böyle olsun off !! öğrenemedm hala
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
siteden benimde geçersiz işlem dedi saolsunlar telime gönderdiler mesajı
İlköğretim okulu yine bu orda gireceğim 2. sınav olacak hayırlısı olsun memnunum ders dağılmından 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
neyse bu sefer oldu .öğrendim şükür. daha önce hiç sınava girmediğim bir okul.herzaman ki gibi derslerin oturumlara paylaştırılmasını da hiç iyi yapmamamışlar .eşit olsa yaa bi kere de 4 oturumda da dersler sanki ne olur :/ bir sabah tek dersten girerken ertesi sabah 6 dersten giricem çok adaletli gerçekten !!!!!
benimde cumartesi 1 dersten var abi bari cumartesi sabahına ingilizce 6ları koy da kafa rahat yapim dimi.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bnmde cumartsi sabah öğle pazar sabah 4 ders öğleside 3 ders iyi oldu bana yaaaa
zaten soruları çöze çöze böyle olcağını blydm
zaten soruları çöze çöze böyle olcağını blydm