mavigöz yazdı:bak 20 soru var ya hepsini a yapmak yerine 5a, 5b,5c,5d yapabilirsin
ama az sorulara bakıp ta yap yani salllıcaksın zaten biraz mantıklı olsun
mavigöz yazdı:o yöntem öyle olmuyor amahangi soru a hangisi b bilmeden sallasan ne olur. O yöntemi ancak şöyle kullanabilirsin. atıyorum 20 sorudan 15'i net yaptın 15 soruyuda biliyorsun kalan 5 sorudan çekiniyorsun acaba hangisi diye ozaman şıklarda kaç eksik varsa ona göre yapabilirsin ancak öyle tutar. Ama ben hiç bilmiyorum mat. bilmem anlatabildim mi
anlamışamama hepte A olmaz be
Ortalamam düşmesin ama o dersten geçeyimelif işlek yazdı:yok ya niye iptal olsun sınavın ama bence hiç bir bilgin yoksa dediğin gibi yap hepsini a yada b çünkü aksi taktirde sallarsan birde baktın bazıları tuttu 45 ile geçtin ortalamanı düşürür yani o dersten kalsan daha iyi..haa sen ortalama umurumda değil dersten geçeyim diyorsan arkadaşların dediği gibi yap sallamasyon
o dediğin çalışmadan mümkün değilsupernova yazdı:Ortalamam düşmesin ama o dersten geçeyimelif işlek yazdı:yok ya niye iptal olsun sınavın ama bence hiç bir bilgin yoksa dediğin gibi yap hepsini a yada b çünkü aksi taktirde sallarsan birde baktın bazıları tuttu 45 ile geçtin ortalamanı düşürür yani o dersten kalsan daha iyi..haa sen ortalama umurumda değil dersten geçeyim diyorsan arkadaşların dediği gibi yap sallamasyonyani ne şiş yansın ne kebap
gerçi hepsini a yapsamda yine geçerli not alamam ki en fazla 6 net çıkar ondan o da 30 puan demek.
Öyle yapcaz artıkelif işlek yazdı:o dediğin çalışmadan mümkün değilsupernova yazdı:Ortalamam düşmesin ama o dersten geçeyimelif işlek yazdı:yok ya niye iptal olsun sınavın ama bence hiç bir bilgin yoksa dediğin gibi yap hepsini a yada b çünkü aksi taktirde sallarsan birde baktın bazıları tuttu 45 ile geçtin ortalamanı düşürür yani o dersten kalsan daha iyi..haa sen ortalama umurumda değil dersten geçeyim diyorsan arkadaşların dediği gibi yap sallamasyonyani ne şiş yansın ne kebap
gerçi hepsini a yapsamda yine geçerli not alamam ki en fazla 6 net çıkar ondan o da 30 puan demek.
bence sen en iyisi seçenkler arasında sayışma yap hangisi çıkarsa onu işaretle