Kayit Yenileme Nedir Arkadaşlar ?

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
CasperCrazy
Acemi

Kayit Yenileme Nedir Arkadaşlar ?

Mesaj gönderen CasperCrazy » 08 Haz 2013, 23:27

şimdi ben geçen yıl kayıt oldum. 2.dönem sınavlarına felan girdim. Bu 11 12 mayıstaki sınavlara girdim. Sistemde felan aktifim şimdi ben normal şekilde devam edip 1.dönem sonu sınavlarına direkmi giricem yoksa her dönem kayıt yeniletme felanmı yapıcaz sınavlara girdikten sonra ? Bu mevzuyu anlamadım. Normal hiçbirşey yapmadan devam edip sadece sınavlaramı giricem ben orayı anlamadım. Geçen yıl kayıt oldum yukarda dediğim gibi. 11 12 mayıstaki sınavlara girdim. bu yeni dönemdeki sınavllarada aynı şekilde sadece sınav giriş yeri kagıdıylamı gidicem yoksa kayıt yeniletme felanmı yapacam. Hani sistemde aktifim sınavlara giriyorum her yıl aynı şekildemi yoksa bu kayıt yeniletipmi gidiyoruz. Kayıt yeniletme mevzusu nedir ?

CasperCrazy
Acemi

Re: Kayit Yenileme Nedir Arkadaşlar ?

Mesaj gönderen CasperCrazy » 08 Haz 2013, 23:32

Her dönem kayıt yeniliyormuyuz ? Mesala 2.dönem sınavlarına girdik. 2013te. Bu yeni yıldaki eğitim öğretim döneminde 1.dönem sınavlarına girmek için kayıt yeniletiyormuyuz ? yoksa gidip direkmi giriyoruz

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Kayit Yenileme Nedir Arkadaşlar ?

Mesaj gönderen Doçent » 10 Haz 2013, 06:30

her sınav öncesi kayıt yenileme yapıyoruz mesela mayısta girdin sınava şimdi temmmuz sınavı var gidip bankaya yatırıyorsun kayıt yenileme parasını ve sonra halk eğitime gidip onaylatıyorsun her sınav öncesi mutlaka olacak anladın umarım kayıt yenilemeyi :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön